Coses bones de fumar a la urbanització Creu de Lloret

Tres detinguts i prop de 28 quilos de cabdells de marihuana intervinguts pels Mossos en una casa ocupada a Blanes


Imatge MOSSOS D'ESQUADRA 


Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Rebut 04/03/2024


Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de 32, 42 i 45 anys que tenien una plantació de marihuana a Blanes. A principis de febrer, els agents van tenir coneixement que en una casa ocupada de la urbanització Creu de Lloret s’hi estava cultivant marihuana. Després de fer les investigacions pertinents, el passat 1 de març es va fer una entrada i registre a l’habitatge amb l’ordre judicial pertinent. Un cop a dins, els policies es van trobar els tres responsables de la plantació, a més de 27,7 quilos de cabdells de marihuana. Durant l’escorcoll, els Mossos també van intervenir una arma de foc, propietat d’un dels arrestats i que estava a l’habitació del sospitós, juntament amb munició.

A més, els agents es van emportar de la casa tot el material necessari per fer créixer la plantació de marihuana. En concret, es van emportar 50 làmpades, tres aparells d’aire condicionat, 32 ventiladors, tres extractors d’aire i una dotzena de plafons amb llum led.

Per tot plegat, es va detenir els tres homes per un delicte contra la salut pública i a un d’ells per tinença il·lícita d’armes.

Els detinguts han passat a disposició del jutjat de guàrdia.



Comentaris