Crida als IES i sales de Blanes a participar en activitat

Estrena de El viaje de Lilo




Nota pregada La Quarta Finestra

Rebuda 14/03/2024


Bon dia,

Som La Quarta Finestra, una entitat municipal amb la missió d'afavorir el benestar emocional i la salut mental utilitzant les arts escèniques com a eina de transformació social. Volem donar visibilitat a la propera activitat cultural que realitzarem per tal d'apropar-la a la població.

Es tracta de l'estrena d'una obra de teatre unipersonal amb debat post-funció: El viaje de LILO. En ella s'aborden els mites sobre l'autoestima, les conseqüències de perdre la connexió amb un mateix a favor dels demés, la sobre informació, el fals positivisme i el pensament naïf.

Un cop finalitzada la funció i amb la col·laboració d'un professional de l'àmbit de la salut mental, es procedeix al debat per a donar veu al públic i facilitar la consolidació i reflexió sobre els aspectes anomenats anteriorment.

L'estrena tindrà lloc al Teatre de Blanes el proper dimecres 10 d'Abril a les 19:00h.

En aquesta ocasió, comptem amb l'alumnat del cicle formatiu de TIS de l'Institut s'Agulla de Blanes com a públic principal, i la idea és aconseguir que aquest projecte arribi al màxim possible d'Instituts i sales per tal d'ajudar a millorar el benestar del màxim de persones possibles.

Esperem que pugueu col·laborar amb nosaltres per tal d'ajudar-nos a fer visible el projecte i poder assolir aquesta missió de millora social a través de la cultura.


Masia Can Florenci de Palafolls

Casal de la Dona, 08389 Palafolls, Barcelona

626 38 08 51 - Pili | 636 24 76 32 - Nàcara

laquartafinestra@gmail.com

www.laquartafinestra.art



MISSIÓ

Acompanyar persones i col·lectius amb eines artístiques i socials, per contribuir al desenvolupament integral i facilitar processos creatius i transformadors a través de l'educació, la salut i la comunitat.

VISIÓ

Generar espais de confiança i benestar des d'una metodologia activa i participativa, posant el focus a la qualitat humana, per conèixer i crear a través de diferents llenguatges artístics: des de nosaltres, els altres i l'entorn. Així mateix, també defensem un model de producció cultural i artística, on el procés i el resultat tenen el mateix valor qualitatiu.

VALORS

Compromeses amb la dignitat de les persones, el respecte a la seva diversitat, la igualtat d'oportunitats i de drets, vetllem per la incorporació dels principis següents a les nostres actuacions:

  • Respecte a un mateix, els altres i l'entorn.
  • Compromís i responsabilitat; de pensament i d'acció.
  • Esperit crític; observació, anàlisi, sensibilització, reflexió, generació de canvi.
  • Treball cooperatiu; unificar objectius, prendre decisions, arribar a acords.
  • Convivència en la diversitat; reconeixement del valor de la diferència.



Comentaris