12M tindrem parlamentari blanenc? hagan juego señores

Eleccions Parlament de Catalunya

El PP presenta una candidatura renovada i amb experiència per donar totes les batalles al Parlament


Imatge facilitada per l'organització

Nota de premsa PARTIT POPULAR

Rebuda 04/04/2024


El Partit Popular presenta una candidatura renovada i amb experiència per donar totes les batalles en el Parlament de Catalunya.

El PP anuncia avui les cinc primeres persones que acompanyen a la llista de la candidatura al candidat del PPC, Jaume Veray, que encapçala la llista de la província de Girona en les properes eleccions autonòmiques.

A continuació detallem les cinc primeres posicions de la candidatura del Partit Popular per la circumscripció de Girona per a les properes eleccions autonòmiques del 12 de maig.


1. Jaume Veray

El candidat que millor representa la veu del constitucionalisme gironí i qui millor pot treballar per resoldre els problemes dels ciutadans de les comarques gironines. La seva dilatada trajectòria política i profund coneixement de l’Administració de l’Estat permetrà que una veu gironina al Parlament de Catalunya posi sobre la taula els deures pendents que té el territori, i que el procés ha deixat de banda.

Nascut a Girona, 1968. Portaveu del PP a l’Ajuntament de Girona i president provincial del partit. Cap de gabinet del Subdelegat del Govern a Girona (2012-2018) i regidor a l’Ajuntament de Girona (1995-1999).


2. Daniel Ruiz

L’accés a l’habitatge és una de les principals preocupacions del jovent que vol emancipar-se i iniciar una vida independent per a desenvolupar-se professionalment o formar una família. Per aquesta raó, serà la veu dels joves gironins al Parlament i l’encarregat d’aconseguir que les necessitats dels joves marquin l’agenda política durant la propera legislatura.

Nascut a Figueres, 1998. Ha estudiat Dret a la Universitat de Girona, té experiència en el sector immobiliari, és actualment el secretari general del PP a la província de Girona, assessor a l’Ajuntament de Girona i president de Noves Generacions a Girona des de 2020.


3. Paula Cordera

La seva presència al Parlament de Catalunya garantirà disposar d’una enginyera d’obres públiques amb una amplia experiència en l’estalvi i l’eficiència energètica, la logística i la direcció de projectes industrials d’automoció, energia eòlica, extrusió d’alumini i negociacions d’alt nivell de serveis estratègics d’empreses productives de plàstic i emabalatge.

Santander, 1982. Enginyera d’obres públiques per la Universitat de Cantàbria, postgrau en Estalvi i Eficiència Energètica per l’IQS-Universitat Ramon Llull, i formació en estratègies de negociació a la Universitat de Michigan. És vicepresidenta de Convivència Cívica Catalana i col·laboradora de Concordia Real Española.


4. Pere Robert

Les necessitats del sector agrícola formaran part de l’agenda política els propers anys, molt especialment a causa de la sequera i per la desatenció que han patit els agricultors durant la darrera dècada per part de la Generalitat. La seva experiència dins el sector agrícola a través de l’empresa familiar dedicada a la producció alimentària li aporta un exhaustiu coneixement de la situació del sector i les seves demandes.

Nascut a Blanes, 1989. És portaveu del PP a l’Ajuntament de Blanes i president de la secció local de la formació, professionalment es dedica al sector agrícola i és membre del Patronat Asil Sant Jaume.


5. Tatiana Cabrera

Els autònoms i la petita i mitjana empresa han estat reiteradament abandonats pels diferents governs autonòmics que s’han centrat en el procés i han propiciat la seva fugida per la inestabilitat generada. Catalunya ha de tornar a ser un motor econòmic i les comarques de Girona tenen possibilitat de muscular molt més el teixit empresarial i diversificar-lo. La candidata coneix bé la realitat empresarial i treballarà per facilitar que la província sigui un pol d’atracció empresarial.

Nascuda a Santa Cruz, Bolívia, 1985. És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, és vicesecretària de mobilització i actes públics del PP a Girona.



Comentaris