Associació d'Ardaleños picoteo i ballarugues però qui paga la festa?

Blanes i Ardales, les dues ciutats agermanades de Girona i Málaga, segueixen mantenint ben vius els lligams

Durant el cap de setmana una representació dels dos ajuntaments ha compartit diversos actes organitzats per l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales


Imatge facilitada per la institució


Opinió DdB: Amb el cuentu que paga el Ayuntamiento de Ardales, es fa la despesa i després resulta que el Ayuntamiento de Ardales no paga perquè no té cap previsió de despesa. Vist i sentit amb els meus propis ulls i les meves pròpies orelles.


Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 08/04/2024


Periòdicament Blanes i Ardales, les dues ciutats agermanades de Girona i Málaga, mantenen molt viu els lligams que les uneixen, a través de la organització de diverses activitats amb successives visites en un i altre sentits. Aquest cap de setmana ha estat una d’aquestes ocasions, quan una representació del poble andalús ha fet una breu estada a Blanes.

Els actes organitzats per l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales amb el suport de l’Ajuntament de Blanes es van encetar divendres passat. En primer lloc l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, acompanyat de diversos regidors, va rebre la delegació ardalenya al Despatx d’Alcaldia per donar-los la benvinguda a la seva ciutat agermanada.

La delegació visitant l’encapçalava Mario Paz Medina, regidor responsable dels departaments d’Esports i Joventut. L’acompanyaven la també regidora de l’ajuntament malagueny, Maria del Mar González, així com Paca Martín, Patricia Medina i Rocío Martín. També els ha estat acompanyant en totes les activitats el president de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales, José Berrocal.


Dinar de Gemanor i Esmorzar de Setmana Santa i Espectacle al Teatre

Poc després de la trobada a l’Ajuntament, la comitiva es va traslladar a un restaurant per compartir un dinar de germanor que va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones. A l’àpat s’hi van afegir diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com un gran nombre de membres de l’entitat blanenca, amics i familiars.

Els actes de germanor van continuar aquest passat diumenge. A quarts de 10 del matí el local de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales va acollir un Esmorzar típic de Setmana Santa on el plat principal, com no podia ser d’una altra manera, van ser els bunyols de vent. Els van preparar un grup de voluntàries capitanejades per l’anterior president de l’entitat, Salvador Gutiérrez.

Novament, la trobada la van encapçalar l’alcalde, Jordi Hernández, acompanyat pel regidor de l’Ajuntament de Blanes, Jordi Calvet; el regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Ardales, Mario Paz Medina, així com la regidora Maria del Mar González, amics, simpatitzants i socis de l’entitat blanenca. Tots i totes van compartir un animat esmorzar farcit d’anècdotes.

Finalment, els actes d’aquest cap de setmana que han servit una vegada més per continuar ben vius els lligams entre les dues ciutats agermanades van tancar-se aquest passat diumenge a la tarda al Teatre de Blanes. Isabel Guerrero al cant, acompanyada per Alberto Torres a la guitarra, van protagonitzar un recital de cant flamenc que també va comptar amb la participació del grup ‘Alegría’.


Feria de Abril a Blanes del 12 al 14 d’Abril

La propera activitat que ha organitzat l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales tindrà lloc el proper cap de setmana, amb el suport del Restaurant En la Esquinita te Espero. Es tracta de la ‘Feria de Abril’ que s’acollirà a l’aparcament de darrera el CAP-2, davant l’Estació d’Autobusos durant tot el cap de setmana, del 12 al 14 d’abril.

L’activitat s’encetarà el divendres amb la obertura de portes prevista per les sis de la tarda, seguida pel pregó a càrrec de Xavier Sardà a les 8 del vespre. La jornada es completarà amb les actuacions dels grups El Rumbo i Toni Cayena & The Caymandband. Dissabte l’activitat començarà a la 1 del migdia, mentre que les actuacions s’aniran succeint a partir de les 3 de la tarda amb Brenda Delgado i Carolina Villegas, seguides pels grups D’Rumbaos, Sin Frontera i Piratas Rumbversions.

Per últim, la jornada del diumenge tornarà a encetar-se a la una del migdia amb la obertura de portes, seguida a les tres de la tarda per la primera de les quatre actuacions previstes. Primer serà el torn del Coro Rociero Bahía de Blanes seguits pel grup Alegría, així com Javier Ginés i el grup Gipsy Sirocos.



Comentaris