Avui mini Ple extraordinari de l'Ajuntament abril 2024

Acció de govern

  • L’Ajuntament de Blanes celebrarà dilluns un Ple Extraordinari per fer el sorteig dels membres de les meses electorals pel 12-M
  • Tindrà lloc a ¼ de 9 del matí a la Sala de Plens i, com totes les sessions, serà oberta a l’assistència de públic



Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 13/04/2024


De cara a la setmana vinent l’Ajuntament de Blanes ha convocat una nova sessió de caràcter extraordinari. Es tracta d’un requisit que s’ha de fer en cada contesa electoral: el sorteig per escollir els i les membres que hauran de formar part de les meses electorals pel 12 de maig, quan tindran lloc les Eleccions al Parlament de Catalunya.

El ple tindrà lloc el proper dilluns, 15 d’abril, a ¼ de 9 del matí, i s’allotjarà a la Sala de Plens Maria Dolors Oms de l’Ajuntament de Blanes. Com totes les sessions plenàries, serà obert a l’assistència de públic, però al ser extraordinari no hi ha precs i preguntes. L’únic objectiu és escollir els membres titulars i suplents per cobrir els càrrecs que s’han de cobrir a les meses electorals que hi haurà arreu del municipi.

Habitualment aquest tipus de sessions plenàries no sol allargar-se més enllà de pocs minuts. En realitat la logística de la sessió es redueix a que l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, encapçali la sessió on, mitjançant un programa informàtic, se sortegen totes les persones que fan falta.



Comentaris