Cites ràpides de 10:00 a 13:00 trobades de 10 minuts

Blanes organitza Jornades d’Speed Dating Laboral amb empreses que cerquen incorporar personal en diferents llocs de feina

Es faran el 24 i 25 d’abril a la Biblioteca Comarcal, organitzat per Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, i cal inscriure’s a 

https://promocio.blanes.cat/ofertes-feina-llista/




Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 20/04/2024


L’Ajuntament de Blanes, a través del Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de Promoció de la Ciutat, ha organitzat la setmana vinent dues jornades d’‘Speed Dating Laboral’, és a dir, dues sessions de cites ràpides enfocades, en aquest cas, a poder trobar un lloc de feina. Tal com el seu títol ja indica, seran dues jornades on tothom que s’hi inscrigui podrà participar en aquestes entrevistes de treball.

La diferència respecte d’altres experiències, és que les trobades no s’allargaran més enllà dels 10 minuts. Això permet poder entrevistar-se amb més d’una persona durant un espai de temps, de manera que les possibilitats de poder trobar feina es multipliquen, al haver tractat amb més d’un sol interlocutor durant el mateix interval de temps.


Speed Dating Laboral amb empreses que cerquen personal

L’objectiu que s’han marcat des de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes és posar en contacte empreses que estan buscant incorporar professionals per a diversos llocs de treball, amb candidats i candidates que estan cercant feina. Hi assistiran diverses empreses del territori interessades en realitzar processos de selecció.

Durant les dues jornades que es faran la setmana vinent, les empreses podran oferir vàries vacants que necessitin cobrir. Per la seva banda, les persones que estan cercant feina tindran l’oportunitat de fer entrevistes amb aquestes empreses que busquen incorporar candidats i candidates. Una oportunitat que, des de Promoció de la Ciutat, es considera que pot significar poder trobar feina multiplicant les possibilitats.


Dues Jornades d’Speed Dating els dies 24 i 25 d’abril

Es faran dues jornades, coincidint amb el dimecres 24 i dijous 25 d’abril, totes dues amb el mateix horari, des de les 10 del matí fins les 13 h del migdia, a la Biblioteca Comarcal de Blanes. Per participar-hi només cal inscriure’s a través del formulari que es pot trobar a la pàgina web de Promoció de la Ciutat de Blanes, a p’apartat d’ofertes de feina: OFERTES https://promocio.blanes.cat/ofertes-feina-llista/

Un cop les candidates i candidats hagin complimentat la inscripció se’ls trucarà per confirmar l’hora de les respectives entrevistes. En aquest sentit, es recorda que cal portar currículums per oferir a les persones que realitzaran les entrevistes. També es recomana especialment preparar-se l’Elevator Pitch, és a dir: un discurs que serà útil a l’hora d’explicar el perfil professional i que permet transformar qualsevol trobada en una oportunitat de feina.

A la web de Promoció de la Ciutat, a data d’avui, hi ha un total de 45 apartats on poder inscriure’s, on s’hi inclou des d’assessor comercial, personal de neteja, vigilància, dependent /-a, vigilant /-a de seguretat o recepcionista d’hotel fins a assistència domiciliària, arquitecte tècnic, conductor /-a de carrilet turístic, mecànic /-a, terapeuta ocupacional per residència, o bé auxiliar de jardinera, o administratiu /-va comptable, entre d’altres.

Aquesta modalitat de fer entrevistes laborals, a banda de conèixer-se com ‘Speed Dating’, també se la coneix amb altres terminologies anàlogues. Expressions com ara ‘Speed Job Dating’, ‘Speed Interview’ o ‘Speed Recruiting’.



Comentaris