El temporal Nelson el turisme i la manca de sorra al litoral

Veray (PP) reclama al Govern i la Generalitat “mesures urgents” per reparar les destrosses del temporal Nelson a les platges del litoral gironí

  • El candidat al Parlament per Girona, Jaume Veray, demana a Pere Aragonès “que no aprofiti la situació per donar les culpes a Madrid i es coordini amb les administracions per solucionar el problema”
  • Veray demana al govern central l’execució dels espigons submarins de Calonge “que haurien evitat aquest desastre”


Imatge facilitada per l'organització


Nota de premsa PARTIT POPULAR

Rebuda 01/04/2024


El candidat del Partit Popular (PP) a les eleccions al Parlament de Catalunya, Jaume Veray, ha reclamat aquest matí al president del Govern i a la Generalitat “que presentin un pla d’actuació urgent per arreglar les platges de Calonge i de tot el litoral afectat pel temporal Nelson”. Ho ha fet des de la platja de Torren Valentina, una de les més afectades de Catalunya, reclamant “al senyor Pere Aragonès que no aprofiti aquesta situació per donar les culpes a Madrid i es coordini amb el govern de Sánchez per donar solució a tot aquest desastre”.

Veray ha anunciat que aquest matí, el Partit Popular ha presentat una pregunta al Congrès dels Diputats per tal que el Ministeri per a la Transició Ecològica “ens digui què pensa fer per a solucionar la situació a la costa catalana i quan començarà les actuacions de reparació”. A més, Veray també ha anunciat que els populars demanaran la compareixença davant la Diputació Permanent dels consellers de Territori i Acció Climàtica “perquè ens informin de les mesures a emprendre per recuperar la normalitat al litoral”.

Finalment, el candidat gironí ha “exigit al govern central que executi, d’una vegada per totes, el projecte d’espigons submarins, que està aprovat fa temps, i hauria evitat aquest desastre”. En aquest sentit, Veray ha recordat que estem a l’inici de la temporada turística i urgeixen mesures de reparació per “minimitzar l’afectació que pot tenir sobre el turisme i l’economia la manca de sorra al litoral gironí”.



Comentaris