Avui Albert Pla amb 20% de descompte pels mongòlics

Blanes enceta aquest cap de setmana l’oferta cultural estiuenca a la Costa Brava amb el Festival Arran de Mar      

Divendres i dissabte actuaran Maite Martin i Albert Pla, i les dues properes setmanes ho faran Elena Gadel, Maria del Mar Bonet, Blaumut i Las Migas, al pati de l’Escola Joaquim Ruyra



Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 19/06/2024


El proper cap de setmana el Festival de Blanes Concerts Arran de Mar, una nova experiència que significarà el tret de sortida per l’oferta cultural estiuenca a la Costa Brava. S’allargarà durant tres setmanes consecutives amb un total de sis concerts que tindran lloc els dies 21, 22, 28 i 29 de juny, així com el 5 i 6 de juliol. Tots els concerts es faran quan l’estiuenc sol deixi pas al cel nocturn: a les 10 de la nit.

S’allotjaran, a més a més, en un indret singular i molt emblemàtic. Una localització que s’estrena com escenari artístic, que enllaça amb la història més humana de Blanes: el pati de l’Escola Joaquim Ruyra, popularment coneguda com l’Escola de la Vila. Va ser el primer col·legi públic que va obrir les seves portes a Blanes aviat farà 100 anys. Més concretament els complirà l’any vinent, al 2025.

Un lloc molt adequat per gaudir de la música que oferiran artistes de solvència contrastada: Maria del Mar Bonet, Blaumut, Las Migas, Elena Gadel, Mayte Martín i Albert Pla. Cantants i grups que cobreixen un ampli espectre de gèneres musicals: flamenc, folk, cançó d’autor, música pop... Aquesta diversitat en l’oferta musical no només atrau un públic ampli i variat, sinó que també destaca la dedicació del festival a la promoció de la cultura musical rica i variada.  


Inici de l’oferta musical de l’estiu a la Costa Brava

El Festival de Blanes ‘Concerts Arran de Mar’ s’ha planificat estratègicament per ser el primer cicle musical de música de la temporada estiuenca, posicionant-se just abans i després de la Revetlla de Sant Joan, que marca l’inici d’aquest període en què la Costa Brava encara ve més de gust gaudir-la. Els artistes triats per ‘Concerts Arran de Mar’ són coneguts per la seva qualitat i originalitat, elements que es converteixen en el pilar del festival.

Per això, vindran a Blanes –on comença geogràficament la Costa Brava- amb propostes que van des de la tradició fins a la provocació, la música pop i el flamenc, experiències úniques que desafien i fan gaudir als i les espectadores. Cada concert s’espera que sigui memorable, ja que la singularitat dels sis caps de cartell així ho certifiquen. El cicle començarà tot just el proper divendres, 21 de juny, amb l’actuació de Mayte Martín, qui recentment ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2024 atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, CoNCA.

L’endemà dissabte 22 de juny el periple del festival continuarà amb una proposta provocativa: el controvertit cantant Albert Pla. El cap de setmana serà el torn per a dues dones amb nom propi: Elena Gadel i Maria del Mar Bonet, respectivament, i per últim el recorregut musical finalitzarà el cap de setmana del 5 i 6 de juliol amb el grup Blaumut divendres, i Las Migas dissabte. En definitiva, el què es pretén amb aquest esdeveniment musical, és que sigui el referent cultural i turístic de Blanes pel territori.


Entrades amb descomptes per a diversos públics

La venda d’entrades als concerts s’està fent online a través de www.entrapolis.com, i també es poden adquirir dues hores abans de cada actuació, sempre i quan no s’hagin exhaurit les localitats. També hi ha un 20% de descompte per als joves de Blanes, així com per les persones amb carnet de discapacitat empadronades al municipi, tot i que en tots dos casos només podran comprar les entrades a la taquilla, o bé enviant un correu electrònic a info@jovesartistesimusics.cat

El públic que assisteixi als concerts podrà gaudir d’un servei de bar i menjar abans i després que comencin les actuacions. L’obertura de portes del recinte serà a partir de les 20 h, i en aquest sentit es recomana arribar, com a mínim, mitja hora abans de cada sessió per fer una entrada tan esgraonada com sigui possible. Més informació: Instagram @blanesarrandemarfest i Facebook Festival Blanes  Arran de Mar.



Comentaris