Rafael Sánchez Martín president de CSIF a la demarcació

CSIF Catalunya va celebrar ahir, 6 de juny, a Barcelona el seu primer Congrés Autonòmic


Imatge facilitada per l'organització

Nota de premsa CSIF

Rebuda 07/06/2024

 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques i cada vegada més implantat en l'empresa privada, va celebrar, ahir 6 de juny a Barcelona, el I Congrés Autonòmic de Catalunya, en el qual es va elegir al president autonòmic del sindicat per als pròxims quatre anys i al seu comitè executiu. Va comptar amb la presència del president nacional del sindicat, Miguel Borra, i de diversos membres de l'executiva nacional. CSIF és un sindicat independent, que es finança fonamentalment de les quotes dels seus afiliats. En els últims anys, a Catalunya, ha fet un salt exponencial tant en afiliació com en representació, guanyant-se el respecte i confiança dels treballadors, i consolidant-se com una alternativa sòlida i respectada enfront dels sindicats tradicionals. CSIF s'enorgulleix del seu creixement en la nostra comunitat autònoma i continuarà dedicant-se a representar i a defensar els interessos dels seus afiliats amb independència i compromís.


Membres de la mesa del congrés

L'executiva de CSIF Catalunya ha sortit escollida amb el suport de 97,3%. Estarà formada per Manuel Gómez Ochoa, com a president autonòmic, Rafael Sánchez Martín, com a vicepresident, i Sergio Martínez Ortiz com a secretari general.

Els presidents de les províncies seran Antonio M. Gómez Díaz, a Barcelona, Rafael Sánchez Martín, a Girona, Modest Berciano Berciano, a Lleida i Pilar Herrero Juan a Tarragona

La clausura del Congrés ha estat a càrrec del President Nacional de CSIF, Miguel Borra. "Som l'alternativa real als sindicats polítics de classe. Només ens mou la defensa dels treballadors"

 

CSIF ha crescut exponencialment en els últims anys en delegats i afiliats

A Catalunya, CSIF compta amb 10.189 afiliats. L'increment en els últims 4 anys ha estat de 2.106 afiliats, que representa un creixement del 26%.

El número major d'afiliació està en el sector d'Administració Local i Justícia, seguits pels sectors de Correus, sector Autonòmic i Empresa Privada.

Actualment disposa de 610 delegats. En els últims anys s'ha incrementat en 59 delegats, amb un creixement de l'11%.

L'increment en afiliació i representació converteixen a CSIF en una "alternativa real i independent als sindicats de classe. Continuarem treballant pels serveis públics i per la qualitat de l'ocupació. Reivindiquem uns serveis de qualitat per a tots i apostem per continuar creixent en l'empresa privada".



Comentaris