Acció de govern Ple de l'Ajuntament setembre 2024

L’Ajuntament de Blanes celebra dijous el Ple Municipal Ordinari del mes de setembre

El tema més destacat d’entre els 14 que composen l’ordre del dia són les ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2025


Imatge facilitada per la institució


Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 25/09/2024


Aquest 26 de setembre coincidint amb el darrer dijous de mes, l’Ajuntament de Blanes ha convocat el Ple Municipal Ordinari corresponent al setembre. Hi ha un total de 14 temes a l’ordre del dia, el doble dels què van haver-hi a l’anterior sessió celebrada el passat 29 d’agost.

Com és habitual, els quatre primers són de caire purament administratiu, entre els quals s’hi inclouen els que donen compte de les resolucions i acords de la Junta de Govern Local i d’Alcaldia. Entrant ja en l’apartat de temes a debatre, el cinquè porta a consideració l’aprovació del Compte General de l’Exercici Pressupostari de l’any passat.

Tot seguit hi ha una modificació del pressupost municipal vigent, així com aprovar les bases específiques que regulen les subvencions per  a les fetes de barri organitzades per associacions de veïns. Els dos següents punts tenen a veure com els treballadors i treballadores de l’Ajuntament: al primer es planteja la modificació de la Relació de Llocs de Treball i Plantilla Orgànica del consistori, i el segon incrementar amb caràcter retroactiu el 2% les retribucions.

El desè punt proposa l’aprovació d’un règim de dedicació parcial per a una regidora de l’equip de govern, i l’onzè aprovar les bases reguladores dels ajuts a famílies que suporten el pagament de l’Impost sobre Béns Immobles de l’actual exercici. El següent tema és el més destacat del ple, l’aprovació inicial de les ordenances fiscals i preus públics per l’any 2025, i tot seguit l’aprovació definitiva d’una modificació del Pla Parcial Costa Brava.

El darrer punt de l’ordre del dia, com és habitual a les sessions ordinàries, seran els Precs i Preguntes. La sessió plenària està previst que s’allotgi aquest proper dijous a les 7 del vespre a la Sala de Plens Maria Dolors Oms.



Comentaris