Carta als reis de l’alcalde al president de la Gene bla bla bla

El president Salvador Illa visita Blanes i tracta amb l’alcalde Jordi Hernández diversos temes d’interès

La saturació de les urgències, el transport públic, la creació d’habitatges socials, obrir el camí de ronda cap a Lloret, i fer un parc fluvial a la Tordera, van ser algunes de les qüestions



Imatge facilitada per la institució


Opinió de DdB: Ara, amb les agendes digitals, podem anotar una entrada pel 16 de setembre de 2034 amb els "temes d'interès" (La saturació de les urgències, el transport públic, la creació d'habitatges socials, obrir el camí de ronda cap a Lloret, i fer un parc fluvial a la Tordera). Arribat el dia veure quins dels "temes d'interès" s'han portat efectivament a la pràctica

Per què no tindria por de jugar-me un ou i part de l'altre que d'aquí a 10 anys aquests temes encara seran d'interès perquè continuaran pendents d'assignació pressupostària?

Són buròcrates. Pura comèdia



Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 14/09/2024


El president de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, va ser a Blanes la tarda d’aquest passat divendres, en la que ha estat la seva primera visita oficial a la comarca de la Selva des que ha assolit aquest càrrec. El cap de l’Executiu va ser rebut a la seva arribada per l’alcalde de la ciutat, Jordi Hernández, qui el va acompanyar fins a la Sala de Plens Maria Dolors Oms, on els esperaven els regidors i regidores de l’Ajuntament.

Després de les salutacions de rigor, el president va signar el Llibre d’Honor del consistori blanenc tot comentant l’anècdota que tot just fa poc més d’un any que  Salvador Illa ja va ser convidat a firmar-lo, en aquella ocasió com a cap de l’oposició de Catalunya. Tot seguit, Jordi Hernández va obsequiar el convidat d’honor amb una reproducció en pedra de l’escut oficial de l’Ajuntament de Blanes.


El president i l’alcalde tracten diversos temes d’interès

La visita del president de la Generalitat va continuar amb una trobada amb l’alcalde de Blanes al Despatx d’Alcaldia, on el batlle blanenc va comentar-li diverses qüestions d’interès. Entre elles, la saturació que es pateix a les urgències, un dels principals motius de preocupació. En aquest sentit, va proposar-li com a possibles solucions la reobertura d’aquest servei en algun dels dos ambulatoris, o bé ampliar les que actualment hi ha a l’Hospital Comarcal.

L’alcalde també va exposar-li al cap de l’Executiu diverses qüestions relacionades amb el transport públic i de comunicació per carretera, continuar amb el projecte encetat fa uns anys d’obrir el Camí de Ronda en direcció a Lloret de Mar, o bé la creació d’un parc fluvial al Delta de la Tordera. Per últim, però no menys important, Jordi Hernández va destacar la necessitat de poder impulsar la creació de més habitatges socials per a joves i gent gran amb el suport del govern català.

Finalment, un cop acabada la trobada, l’alcalde de Blanes va acompanyar al president de la Generalitat per fer una passejada per la ciutat, saludant diverses persones que s’hi van atansar per saludar-los. El recorregut va acabar en un dels indrets més emblemàtics i visitats de la ciutat on comença la Costa Brava: la Roca de Sa Palomera, on justament la Costa es fa Brava.



Comentaris