Les incerteses i els reptes que cal afrontar avui dia

Estrena del nou espectacle de l’Esbart Joaquim Ruyra: ‘Deziroago’




Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 25/09/2024


Avui dissabte a les nou de la nit el Teatre de Blanes acull una estrena molt esperada, ja que es tracta del nou espectacle de l’Esbart Joaquim Ruyra, fruit de mesos de treball. Es presenta amb el títol de nom compost ‘Deziroago’, és a dir: Deziro (Desig) i Ago (Acció). El cos de dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra promet amb aquesta nova proposta trencar molts esquemes.

Sota la direcció de Montse Colomé, Ester Plana i Quim Rutllant, ha comptat amb la col·laboració del ballarí i coreògraf Xavier Gumà, així com amb la del cantant Jordi Vidal. ‘Deziroago’ planteja algunes les incerteses i els reptes que cal afrontar avui dia com ara el canvi climàtic, la crisi dels refugiats, les fake news, la persistència dels rols i d’altres temàtiques que no poden deixar indiferent ningú.


Entrades:

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/864-deziroago-esbart-joaquim-ruyra.html



‘Vagó 8Uit’ de La 440 Cia, Teatre Musical de creació pròpia

Una altra proposta del Blanes Talent Fest per aquest cap de setmana tindrà lloc diumenge a les vuit del vespre, de nou al Teatre de Blanes. En aquesta ocasió es tracta de teatre musical amb la peça ‘Vagó 8Uit’, de La 440 Cia, que es presenta amb l’aclaridora frase complementària: ‘És quan el tren s’atura que gaudeixes del viatge’, com el mateix i mític viatge a Ítaca, on el més important no és el destí, sinó el camí, la travessia, la singladura que camines per arribar a una fita.

‘Vagó 8uit’ és una peça de teatre musical de creació pròpia que neix de les interminables estones que es passen al transport públic, el trajecte. Amb música i text originals, és un cant a que es faci una pausa durant uns instants de la vida per mirar endavant i enrere i adonar-se de la realitat que envolta. En definitiva, prendre consciència del món on es viu. Els intèrprets són Bru Gallart, Lena Andrés, Roser Gelis, Mariona Mas i Dídac Salabert.  


Entrades:

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/865-vago-uit-la.html



Comentaris