Avui "Pota de cabra 2.0" al teatre

La màgia en clau d’humor d’Enric Magoo, amb l’ajut de diferents personatges. 

- A 2/4 de 6 de la tarda. 


Imatge de l'espectacle

Nota de Premsa de l'AJUNTAMENT 

Rebuda el 9/10/2020

El Teatre de Blanes acull diumenge vinent la segona representació de l’actual temporada d’espectacles infantils que organitza l’Associació Rialles Blanes. Es tracta de ‘Pota de Cabra 2.0’, a càrrec d’Enric Magoo, que aixecarà el teló a 2/4 de 6 de la tarda per oferir una bona estona d’entreteniment a petits i grans, mantenint sempre les mesures de seguretat preventives per la COVID-19.

En l’espectacle ‘Pota de Cabra 2.0’ –que fa al·lusió al conegut conjur ‘Abracadabra, Pota de Cabra’-, els espectadors aprendran a valorar el què saben i tenen, a buscar el què els fa falta emprant tots els recursos que els envolten per aconseguir els seus objectius, i ho faran a través d’un màgic fil conductor. També entendran una lliçó encara millor: que no s’han d’abandonar els somnis, per impossibles que puguin semblar.

Enric Magoo es fica a la pell del Gran Mag Jean Phillipe per mostrar tot allò que fa falta per ser un mag com cal, amb tots els ets i uts, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant. Amb l’ajut de diferents personatges, recrearà el primer joc de mans de la història de la màgia, mostrarà el primer truc d’il·lusionisme que va fer quan tenia sis mesos i també s’atrevirà a fer màgia amb les noves tecnologies.

Tot això sense oblidar els trucs més clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. El públic assistent també podrà arribar a veure com desvia l’atenció dels espectadors d’un punt concret per poder realitzar els ‘famosos’ moviments secrets. En definitiva, un espectacle que descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calguin per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions més espectaculars.

Fins al desembre

Aquest és el segon del total de sis espectacles que l’Associació Rialles Blanes ha organitzat per aquest darrer trimestre del 2020. L’espectacle ‘Pota de Cabra 2.0’ començarà a l’hora habitual de Rialles, 2/4 de 6 de la tarda. Cada espectacle costa 7 €, però s’hi pot aplicar el descompte d’1 € per persona en cas que es compleixin un dels dos següents requisits.

Un d’ells és comprar localitats per a 3 espectacles diferents, i l’altre si es pertany a una família nombrosa acreditada, tot i que en aquest cas cal comprar les localitats a la taquilla. Es tracta d’un descompte que no és acumulable, però també hi ha d’altres facilitats. Una d’elles és per la compra d’un paquet per veure cinc espectacles: es ven al preu de 25€ enlloc dels 35€ que costaria cada representació per separat.

La venda anticipada es fa a la taquilla del teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, des de 2/4 de 6 fins les 7 de la tarda, així com una hora abans que comenci la funció, és a dir: els diumenges a 2/4 de 5. 

També es poden comprar entrades online a:  

Més informació: 

Comentaris