Campanya de micromecenatge d’ASPRONIS

Per aconseguir 2 llits articulats nous  

Dues persones greument afectades de la residència se’n beneficiaran  


Imatge facilitada per la institució  


Nota de premsa d'ASPRONIS  

Rebuda el 19/11/2020  

La Fundació ASPRONIS posa en marxa una nova campanya de captació de fons per aconseguir en aquest cas dos llits articulats, amb els matalassos adients, per a una millor atenció a les persones de la residència Pinya de Rosa de Palafolls. 

Les necessitats de suport dels residents són extenses i generalitzades, és a dir, són persones que tenen una discapacitat greu i necessiten atenció intensiva. Cada cop més, aquestes necessitats són creixents i per això es fa imprescindible l’adquisició de dos nous llits mecanitzats que garanteixin el seu benestar i confort, facilitin la seva atenció així com la feina de la plantilla que en té cura.

L’objectiu a assolir per a la compra dels llits i els matalassos són 2.920€ en total. Tothom que vulgui col·laborar amb un donatiu ho pot fer mitjançant la web de la Fundació a l’apartat “Ajuda ASPRONIS” amb una transferència o amb targeta. La campanya s’inicia avui i es tancarà el 15 de gener de 2021.

Contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones és un gest solidari i generós que surt a compte: les donacions de fins a 150€ desgraven un 80% a la Renda. És a dir, per exemple, 

  • Donant 100€ la desgravació és de 80€, de manera que l’aportació queda per 20€
  • Per a donacions de més de 150€, els primers 150 desgraven un 80% i la resta de l’import desgrava un 35% o bé un 40% si s'ha fet donació els dos anys anteriors a la mateixa entitat per una quantitat igual o superior a l'actual 

La Fundació ASPRONIS emet el certificat de donació corresponent de totes les aportacions. Només cal disposar de les dades de contacte de la persona donant.


Comentaris