Avui a la R1 en bus de Pineda fins Arenys

RENFE ha hagut de substituir el tram amb un servei alternatiu per carretera a causa d’unes obres de millora entre Canet i Sant Pol  




Nota de premsa de l'AJUNTAMENT  

Rebuda el 21 gener 2021  


RENFE ha informat aquesta setmana sobre una modificació en el servei de la línia de rodalies R-1 que passa per l’estació de Blanes, i que tindrà lloc el proper dissabte 23 de gener. Durant tota aquesta jornada s’establirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Pineda de Mar i Arenys de Mar amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers.

La causa per aquesta modificació puntual són les obres de construcció d’un nou drenatge transversal amb més capacitat que ADIF executarà entre les estacions de Sant Pol de Mar i Canet de Mar, en substitució de l’actual infraestructura. D’aquesta manera, durant tota la jornada del dissabte 23 de gener, el servei de rodalies de la R-1 quedarà establert de la següent manera:


R-1 Maçanet Massanes-Blanes-L’Hospitalet de Llobregat

- Maçanet-Massanes Blanes Sant Pol: Servei Habitual en Tren

- Sant Pol de Mar Canet de Mar: Servei alternatiu amb Bus, que cobrirà el tram Pineda-Arenys per major facilitat a l’hora d’entrar i sortir els autobusos

- Canet de Mar L’Hospitalet de Llobregat: Servei Habitual en Tren


Tota la informació sobre aquesta modificació del servei està previst que es comuniqui a través de la megafonia a les estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles i els teleindicadors. Els viatgers i viatgeres poden consultar els horaris a:

Les pàgines 

www.rodaliesdecatalunya.cat 

www.renfe.com

Al telèfon d’informació 

900 41 00 41

A les Apps 

Rodalies de Catalunya 

Renfe Cercanías

A les xarxes socials 

@rodalies



Comentaris