Teatre de Blanes avui s'enceta nova temporada

Amb ‘El Show de Ortega’  

La principal novetat arribarà a finals de febrer, amb l’inici del Cicle de Cinema Gaudí que es farà mensualment  

Altres:  

  • Kràmpak’  
  • Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’  
  • Manu Guix  


Imatge promocional de l'espectacle  


Nota de premsa de l'AJUNTAMENT  

Rebuda el 25/1/2021  


El proper dissabte 30 de gener el Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud aixecarà el teló d’una nova programació, la que correspon al primer semestre d’aquest 2021. El nou cartell inclou sis atractives propostes que de ben segur complauran un públic que hi trobarà el treball que més s’adapti als seus gustos, tant musicals com cinematogràfics i escènics.

En total hi ha quatre espectacles teatrals, un de contingut musical i una destacada novetat, que consisteix en integrar al Teatre de Blanes dins el cicle de Cinema Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. La programació s’allargarà durant tots aquests mesos, des de gener fins a juny, amb l’objectiu que culmini tot just quan comenci l’estiu.


El Show de Ortega’ 

La primera funció de la nova programació 2021 al Teatre de Blanes és tot un fenomen comunicatiu. Es tracta de ‘El Show de Ortega’, l’adaptació teatral de la tasca que Juan Carlos Ortega desenvolupa als mitjans televisius i, sobretot, radiofònics. El veterà comunicador, guardonat amb el Premi Ondas 2016 per la seva trajectòria professional, sabrà entretenir i interessar el públic en la funció que tindrà lloc aquest dissabte, 30 de gener, a les 8 del vespre.

Si bé el treball d’Ortega és de difícil classificació perquè no és gens convencional, se situa en una agradable perifèria humorística que el públic agraeix sobretot en els temps que corren. El seu estil contribueix a situar l’espectador en situacions absurdes i que deixen entreveure l’aspecte més embogit de la vida que ens ha tocat lidiar, per acabar reivindicant el poder de la ràdio i de l’humor. Val a dir que Juan Carlos Ortega condueix ‘Las noches de Ortega’ a la Cadena SER, i ha estat presentador dels Premis Ondas els anys 2018 i 2019.


Kràmpak’ i més

Les altres tres propostes escèniques teatrals per aquest primer semestre al Teatre de Blanes tenen nom propi, començant per la que serà la primera de les que hi tindrà lloc el dissabte 20 de març. Es tracta de ‘Kràmpak’, la comèdia de Jordi Sánchez que va marcar tota una generació, i va ser l’aperitiu pel què acabaria sent l’exitosa sèrie de TV3 ‘Plats Bruts’. Ara torna amb quatre nous actors i actrius amb els seus diàlegs ràpids i fluids, amb tota l’essència de la original.

La següent cita teatral s’emplaça pel dissabte 17 d’abril, amb un monòleg abastament conegut: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, a través de l’actor Jordi Díaz, conegut sobretot pel públic avesat a les sèries de televisió de producció catalana. Un espectacle divertit basat en el best-seller homònim de John Gray, que es planteja com una guia essencial per entendre la parella amb una aproximació humorística com a brúixola constant i necessària.

La darrera proposta teatral és pel 8 de maig, quan es representarà ‘Likes’, un títol que ja dóna entendre que l’argument gira entorn de les xarxes socials i les actuals conductes i comportaments que han imposat. La protagonitzen quatre companys accidentals que compareixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cadascun amb les seves respectives professions. La publicació d’una foto fortuïta desencadenarà una reacció inesperada a les xarxes que els fa plantejar-se precisament tot aquest món.


Una Nit amb Manu Guix’  

L’únic espectacle musical que es farà al Teatre de Blanes aquest semestre arriba de la mà d’un artista versàtil i a qui el públic blanenc ja ha pogut gaudir amb anterioritat. El 6 de juny serà el moment de poder assistir a ‘Una Nit amb Manu Guix’, una sessió que els melòmans podran fruir especialment. Compositor, cantant, pianista, director musical i intèrpret, Manu Guix actuarà a Blanes acompanyat del seu inseparable piano de cua amb un concert intimista i farcit de bons moments.


 ‘Cicle de Cinema Gaudí’

Una de les principals novetats de la nova cartellera 2021 ha vingut per quedar-se, i serà la primera vegada que aquest equipament l’allotjarà una experiència d’aquestes característiques des que es va posar en marxa l’any 2003. Es tracta del ‘Cicle de Cinema Gaudí’ organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català, que projectarà el tercer dijous de cada mes una estrena de producció catalana per tot el territori a un preu molt assequible: 4 €.

El cicle arrencarà el 18 de febrer amb la multi nominada –als Premis Goya i als Gaudí- i guardonada pel·lícula d’Icíar Bollaín ‘La Boda de Rosa’, protagonitzada per Candela Peña, Sergi López i Nathalie Poza. Una tragicomèdia que explica la història de la Rosa qui, a punt de fer els 45 anys, se n’adona que sempre ha viscut supeditada als demés. Decidida, voldrà canviar la direcció de la seva vida, en un viatge on poden aprendre homes i dones, sense preciosismes ni salsa rosa innecessàries.

                             

Més informació i adquisició entrades: 

https://www.teatredelacostabravasud.cat/



Comentaris