Avui dimarts 3000 vals 2x1 per la Fira d’Atraccions

Els repartirà l’Ajuntament de Blanes 

Cal anar a la seu de Promoció de la Ciutat de 10 a 13 h i dur el Llibre de Família. Forma part del conveni amb els firaires, que inclou altres 3.000 tiquets gratuïts per a Serveis Socials, Escoles Bressol i Casals 


Imatge facilitada per la institució


Nota de premsa de l'AJUNTAMENT 

Rebuda el dia 19/7/2021


Com cada any en què la Fira d’Atraccions ha vingut a Blanes amb motiu de la Festa Major, el conveni que signen l’Ajuntament i el Gremi de Firaires inclou el lliurament de tiquets en dues modalitats per facilitar l’accés del màxim nombre possible de joves i infants en aquesta activitat. En aquest sentit, aquest 2021 també s’ha contemplat aquest supòsit a l’acord signat entre les dues parts.

Més concretament, aquest any s’han entregat a l’Ajuntament de Blanes 6.000 tiquets per pujar a les atraccions: 3.000 d’accés gratuït i 3.000 altres en forma de vals per beneficiar-se del 2 x 1. De les 3.000 entrades gratuïtes al 100%, un total de 2.000 s’estan repartint als usuaris i usuàries d’Acció Social, i les altres 1.000 restants al les Escoles Bressol -que encara no han tancat l'activitat- i als Casals d’Estiu.


Lliurament de Tiquets 2 x 1 

Respecte els 3.000 vals de 2 x 1, al produir-se la circumstància que el conveni amb els firaires es va tancar coincidint amb el mes de juliol -quan els centres educatius ja havien tancat l’activitat-, no s’han pogut entregar a les escoles com s’havia fet en algunes anteriors ocasions. Per això, a partir d’aquest proper dimarts 20 de juliol està previst que es reparteixin presencialment a la seu de Promoció de la Ciutat, a l’Avinguda de l’Estació 43 (al costat de la ITV), al polígon industrial.

Es farà sense necessitat de demanar cita prèvia a partir de demà, de 10 a 13 h, i es repartiran fins esgotar el nombre total de tiquets que s’han d’entregar. Per poder accedir a un val de 2 x 1/infant-jove, només cal portar com a requisit el Llibre de Família que acredita el nombre de nois i noies que se’n podran beneficiar per cada nucli familiar.

Cal recordar que la Fira d’Atraccions està ubicada al recinte firal d’Els Pins-La Plantera, on estarà en marxa fins el proper dimecres 28 de juliol, cada dia des de les 18 h fins les 23 h, amb tancament d’accés a partir de les 22 h. Al recinte firal s’hi concentren una cinquantena d’atraccions, a mida per a diferents edats i graus d’emocions: des de les més extremes fins les més pausades.



Comentaris