SelvaCultura dinamització social i econòmica de la comarca

El Consell Comarcal de la Selva obre el període d'inscripcions per formar part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2022 

  • El termini de presentació de propostes finalitzarà el dia 20 de juliol de 2021 
  • Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca 


Imatge facilitada per la institució


Nota de premsa del CONSELL COMARCAL 

Rebuda el dia 06/07/2021 

En el marc de la iniciativa SelvaCultura, el Consell Comarcal de la Selva ha obert el període d'inscripcions per formar part del Dossier de professionals d'arts escèniques i música de la Selva 2021. En aquest sentit, l’ens selvatà fa una crida a les companyies d’arts escèniques i música de la comarca de la Selva que vulguin formar part de la cinquena edició del “Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2022”.

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als ajuntaments de la comarca de la Selva.

En poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa,teatre,circ,entre altres) i la música i que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient. El termini per presentar propostes finalitza el 20 de juliol de 2021.

El president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, i el conseller de Cultura, Pere Fernández, han valorat molt positivament aquesta iniciativa que s’emmarca dins el projecte SelvaCultura, que es va posar en marxa la primavera de l’any 2017. En aquest sentit, Balliu i Fernández han destacat la bona feina que s’està duent a terme des de l’ens comarcal en la promoció de l’escena cultura com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca. De fet, des de la seva primera edició el Dossier ha anat adquirint una major importància dins l’àmbit cultural a la comarca de la Selva i, també, a la resta de les comarques gironines.

El Dossier de professionals d’arts escèniques i música s’inclou en el marc del projecte SelvaCultura (www.selvacultura.cat ),una nova plataforma web amb l’objectiu d’agrupar, en un sol clic, les activitats culturals que es porten a terme a la comarca.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca. En el context actual, en què el sector cultural es veu afectat de manera especialment greu per la crisi derivada de la COVID-19, el Dossier vol ser una eina més a favor de la reactivació de la cultura als municipis de la Selva.

Aquelles persones que es vulguin inscriure per participar al Dossier de professionals de les arts escèniques i música 2022 ho poden fer a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScajvNKQHI2Xa1g9p1pKJaWBVV27mtk1m_O3NzJZ2zVpnPCKQ/viewform

Aquest projecte forma part del Programa comarcal per l’impuls integral de la cultura com element de desenvolupament local als municipis de la Selva que compta amb el suport de la Diputació de Girona i vol ser una eina més dirigida a posar en valor la cultura com a mitjà per fomentar la dinamització econòmica i social dels municipis selvatans.Comentaris