SOS COSTA BRAVA finançament per llançar-se a la jugular

SCB inicia el seu 4t any d'existència renovant la web i la imatge corporativa i amb una campanya per captar donants puntuals i protectors estables. 


Imatge CAPITALRADIO.CAT

NdP SOS COSTA BRAVA 

Rebuda 16/08/2021 

El passat 7 d'agost la Federació SCB va celebrar el seu 3r aniversari amb una concentració de 200 persones en defensa de la pineda del Port d'Aro, amenaçada per l'ampliació de la marina navegable i una urbanització.

Tot seguit representats de les 23 entitats membres de la Federació feien un dinar en què es va presentar la nova web i imatge corporativa de SCB.

SCB iniciada doncs el seu 4rt any d'activitat com a Federació i estrenant nova web amb l’objectiu que sigui la gran eina de comunicació de SCB.

La nova estètica corporativa de SCB té un disseny contemporani i minimalista amb una estructura molt intuïtiva que facilita l’accés a la informació dels usuaris en els missatges i continguts de defensa del territori de l'organització.

La web ha estat fruit del treball col·lectiu de les entitats membres, per tal de posar al dia la informació de la trentena de casos en que es treballa, entre latents, conflictes oberts, casos parcial o provisionalment guanyats i victòries (o espais salvats). Un nou mapa interactiu permet accedir aquesta informació bàsica, mentre es completen continguts detallats de cada cas sobre situació, impactes, accions de defensa i costos.

Enllaç secció casos: https://soscostabrava.cat/casos

Així mateix, la web incorpora en seccions separades les 3 grans campanyes de l'entitat: Pla Director de la Costa Brava; Conservatori del Litoral; i Salvaguarda de pinedes i retalls de bosc.

En paral·lel s'ha llançat també el vídeo "Aquesta és la Costa Brava que volem", accessible des del web i a Youtube, que té com a finalitat captar donacions, ja siguin puntuals o recurrents, mitjançant la figura de Protector Donant de SOS Costa Brava, que permet a persones físiques a més de les entitats, vincular-se estretament a SCB amb un donatiu anual i la implicació en assemblees, comissions i activitats de SCB.

Enllaç Youtube: https://youtu.be/x-xfH3mEfgY

Tal com explica SCB en un fil de cloenda del 3r aniversari  si les 4.500 persones que segueixen el moviment aportessin 1€ es podria cobrir els costos dels casos del Port d'Aro i Muntanya de Sant Sebastià durant l'any que ve. Si cadascú fes una aportació de 10€ hi hauria fons per cobrir els 24 casos oberts o parcialment/provisionalment guanyats.

Amb la màxima invocada pel portaveu i advocat de SCB Eduard de Ribot "Quants xalets i blocs d'apartaments s'hauran de construir per adonar-se que el veritable luxe era el bosc que han talat", la Federació insta la població a sumarse a la defensa del territori, atès que els costos que implica són irrisoris, si els comparem al valor dels paisatges que es poden salvar.

La nova web incorpora diferents opcions de suport a la Federació, i en properes setmanes la nova web permet fer donatius a cadascun dels casos de manera individualitzada.



Comentaris