Cavalcada de Reis reviure la màgia a través de vídeo

Retransmissió per TV de la Cavalcada de Reis pel YouTube i Facebook de l’Ajuntament de Blanes. 

  • Un equip de televisió ha emès en directe tot el recorregut. 
  • Els vídeos estan allotjats a:

https://www.youtube.com/user/televisioblanesImatge facilitada per la institució.

 Nota de premsa AJUNTAMENT 

 Rebuda 05/01/2022

Una de les principals novetats de la Cavalcada de Reis 2022 de Blanes ha estat que els qui no poden sortir al carrer perquè estan confinats, el seu estat de salut no ho permet o, senzillament, han preferit quedar-se a casa, han pogut seguir l’esdeveniment sense perdre’s cap detall. Això ha estat possible perquè, per segona vegada en la història de les Cavalcades de Reis de Blanes, s’ha emès en directe per televisió.

La primera vegada va ser l’any 2000, quan se’n va encarregar de fer la retransmissió TV3, Televisió de Catalunya. Enguany ho ha fet possible un equip de 15 professionals de la televisió que han retransmès en directe tot el recorregut per streaming: des de la sortida a la zona del port fins l’arribada a l’Ajuntament de Blanes. Al llarg de la cavalcada, els espectadors han vist com ha anat transcorrent des de diversos punts de connexió: Passeig de Mar, Carrer Ample, Rambla Joaquim Ruyra, Passeig de Dintre i Plaça dels Dies Feiners.

El punt més destacat ha estat el plató situat davant l’edifici consistorial, on l’equip de televisió ha completat la crònica de la cavalcada amb entrevistes a diferents protagonistes de les festes nadalenques. L’alcalde Àngel Canosa ha parlat de la recuperació de la Cavalcada aquest 2022; el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, de la segona edició de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’; l’Esbart Joaquim Ruyra d’una de les novetats d’aquestes festes nadalenques, el Tió als Barris; i finalment l’Agrupació Pessebrista i l’Institut Serrallarga sobre el Pessebre Monumental.

La transmissió s’ha seguit en directe a través dels comptes oficials de l’Ajuntament de Blanes a: 

Facebook

https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes

YouTube

https://www.youtube.com/user/televisioblanes


Ara, tothom qui vulgui reviure la màgia de la cavalcada, ho podrà fer a través del vídeo:

https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes/videos/950430108916783Comentaris