Avui Ple Municipal del mes de Maig 2021

Amb 13 punts a l’ordre del dia. 

S’hi inclouen 3 mocions: per a l’alliberament de les patents de les vacunes; de condemna pels atacs a Palestina; i amb motiu del Dia Internacional de l’Alliberament LGBTI+ 


 


Nota de premsa de l'AJUNTAMENT.   

Rebuda el dia 26/5/2021.  

Aquest proper dijous l’Ajuntament de Blanes celebrarà la sessió plenària corresponent al mes de maig, que inclou un total de 13 punts a l’ordre del dia. Després dels dos primers d’exposició, els dos següents són sengles propostes dictaminades per la Comissió Informativa General d’Urbanisme i Hisenda: una per prorrogar la devolució d’un préstec concedit a l’empresa de neteja i recollida de residus, Nora; i l’altre per modificar el pressupost 2021.

Un altre dels temes serà l’aprovació inicial del Reglament de Funcionament del Punt d’Informació Juvenil de Blanes (PIJBL) i de la NAU4, Espai Jove. Dos altres punts tractaran d’una banda l’adhesió al Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP Costa Brava) i l’aprovació dels Estatuts de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. Abans d’arribar a l’apartat de les mocions es tractaran dos altres temes.

D’una banda, diverses modificacions en el nomenament de representants en òrgans col·legiats que siguin competència del ple, i de l’altra l’aprovació provisional d’un pla parcial urbanístic. Pel que fa a propostes d’acord n’hi ha tres, totes presentades per Blanes En Comú Podem i Esquerra Republicana de Blanes. La primera és per donar suport a l’alliberament de les patents de les vacunes.

La segona moció condemna l’agressió del govern d’Israel al poble palestí, i la tercera i última és amb motiu del 28-J, quan es commemora el Dia Internacional de l’Alliberament LGBTI+. En aquesta ocasió, s’hi ha afegit un nou factor: els efectes de la COVID-19 sobre aquest col·lectiu. Per últim, com és habitual als plens ordinaris, la sessió es tancarà amb l’apartat de Precs i Preguntes.

El ple municipal del 27 de maig se celebrarà de nou telemàticament a partir de les 7 de la tarda. Es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube, per televisioblanes, així com per Ràdio Blanes.



Comentaris