Blanes capital del futbol Català per 3er any

Amb l’assemblea de la FCF a la Ciutat Esportiva 

L’èxit de les dues anteriors edicions, en què s’ha elogiat la idoneïtat de l’equipament per fer-hi l’AGO, ha provocat que novament s’hagi allotjat aquí 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 28/06/2022 

A diferència d’altres esdeveniments esportius, que han hagut de patir un necessari parèntesis de dos anys, enguany ja ha estat la tercera edició consecutiva en que la Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat un esdeveniment de gran format. De fet, el municipi on comença la Costa Brava ha tornat a ser la capital del futbol d’arreu de Catalunya a través de l’Assemblea General Ordinària (AGO) de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que va tenir lloc la tarda-vespre d’aquest passat dilluns.

Si els dos primers anys convenia trobar un recinte el suficientment gros, ben equipat i amb la logística professional necessària, per enquibir l’AGO, enguany -en què les mesures COVID ja no són necessàries- ha estat el bon fer de les edicions anteriors la que ha provocat aquesta continuïtat. Ha estat el tercer esdeveniment destacat que s’ha allotjat durant aquest mes de juny la Ciutat Esportiva Blanes, després que el dia 11 es va celebrar la 5a Nit de l’Esport i el dia 15 la Nit de Campions de Girona.


Més de 300 assistents 

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol va comptar amb l’assistència d’uns 300 assembleistes, acompanyants i convidats que van allotjar-se a la pista verda, on s’hi va aixecar una graderia frontal per allotjar als principals representants. En primer lloc va donar la benvinguda a tothom el secretari general de la FDF, Oriol Camacho, qui va donar pas a un emotiu llistat rotatiu d'homenatge in memoriam visionat per tots i totes les assistents dempeus en senyal de respecte.

Abans d’entrar en matèria es va adreçar al públic assistent per donar-los la benvinguda l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui va assistir a l’assemblea acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera. El batlle va destacar l’orgull que significava que els bons resultats la FCF hagi escollit per tercer any consecutiu la Ciutat Esportiva Blanes per allotjar l’AGO, ja que significa la projecció i garantia de qualitat que té l’equipament blanenc.

Ja entrats en matèria, els principals punts que es van tractar en forma de propostes van ser d’una banda la creació d’una superlliga entre tercera RFEF i la catalana, així com canviar el format organitzatiu de les competicions de ase per edats: sub 15, sub 16, etc. Tanmateix, una altra de les propostes va ser el plantejament d’un futbol femení universal.

A l’ordre del dia de la sessió també es va incloure l’informe presentat pel president de la FCF, Joan Soteras; la ratificació dels càrrecs previstos, l’informe de les activitats que s’han realitzat durant l’actual temporada, així com els exercicis econòmics. Finalment, també es van tractar la modificació d’articles dels estatuts i del reglament general de la FCF.



Comentaris