Laura Banús i Arnau Güell pubilla i hereu Selva 2022

 

Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa CONSELL COMARCAL 

Rebuda 30/05/2022 


La comarca de la Selva ja té nova pubilla i nou hereu. Aquest diumenge Vidreres ha acollit la proclamació de Laura Banús, de Maçanet, com a nova pubilla comarcal i d'Arnau Güell de Vidreres com a hereu. El fadrí és Pau Bancells, de Maçanet de la Selva, i la dama, Anna Bagó, de Riudarenes.

En l’edició d’enguany, en què el certamen arribava a la seva desena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Maçanet de la Selva 2021 i l’hereu de Vidreres 2021 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs, que enguany s’ha celebrat a la població de Vidreres, en el marc de la Festa i Fira de les Flors, un esdeveniment que ha omplert de colors i primavera els carrers del municipi.

L'acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; l’alcalde d’aquesta població, Jordi Camps; i el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Arnau T. Akhtar i Bertran. També hi ha assistit l'alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, així com diversos regidors i regidores de la Selva.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet pública aquest diumenge 29 de maig en el marc de la Festa i Fira de les Flors i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya que no s’han volgut perdre l’oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.

Des de divendres i fins avui Vidreres ha gaudit dels racons florals, la fira d'artesania, les exposicions i activitats diverses com jocs de fusta, concerts, xerrades, racons musicals o tast de vins.

El matí ha començat amb una batucada de Vitraca i una demostració d'art floral a càrrec d'Eduard Maynegre. Posteriorment, s'ha celebrat l'elecció de l'hereu i la pubilla de la comarca de la Selva, i ja a la tarda, la festa s'ha tancat amb un concert.



Comentaris