Sentiments amargs i densos al Bachata Summer Festival

Blanes viurà un cap de setmana a ritme caribeny

L’esdeveniment gratuït s’allotjarà a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, i inclourà un concert del grup ‘Las Karamba’, així com tallers de bachata, salsa i altres al·licients




Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 15/06/2022 


Aquest proper cap de setmana, el darrer de l’actual estació de primavera abans no arribi l’estiu, Blanes el viurà amb ritmes caribenys a través d’un esdeveniment que tindrà lloc divendres i dissabte, 17 i 18 de juny. Està previst que s’allotgi a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, i totes les activitats que tindran lloc dalt l’escenari seran gratuïtes, pensades especialment pels amants dels ritmes sudamericans.

Es tracta del ‘Bachata Summer Festival’, que començarà a vibrar la tarda vespre del divendres, a partir de 2/4 de 8 amb tallers de salsa i bachata, música de DJs, així com un dels plats forts del cap de setmana, el concert de ‘Las Karamba’ que es farà a 2/4 d’11 de la nit. l’endemà dissabte l’activitat començarà un pèl més d’hora, a partir de les 4 de la tarda, amb més tallers de salsa i bachata i actuacions musicals.

La jornada del dissabte també inclourà com a convidats especials els membres del ‘Grupo Extra’, que actuaran a 2/4 d’11 de la nit. A banda de ‘Las Karamba’ i el ‘Grupo Extra’, la resta d’artistes que animaran el festival són Full Project; Alfónso y Mónica; Alberto Rica; DJ Evelyn; DJ Ned; Carlos y Judit; Alex Morales; Alicia y Yexy; Erica & Javi; Isaac, Ivone i Judit; Gonza & Avana; Osdanys; Mario Layunta; Sebastián Ibarra; Kalalú; Henry; i Yabucoa Ladies.

La idea d’organitzar aquest festival es remunta a fa dos anys, quan justament es vivien els primers mesos de la pandèmia i el futur de qualsevol activitat era molt incert. Va ser llavors quan es va presentar la opció de fer un concert amb un grup punter de Bachata a Blanes per donar la benvinguda a l’estiu però, a causa de les mesures de seguretat per la COVID, es va haver d’anul·lar. Al poder-se reiniciar, des de l’Ajuntament de Blanes es va creure convenient completar el concert amb d’altres activitats, així com ampliar la duració de un a dos dies.



Comentaris