Acció de govern Ple del Consell Comarcal març 2023

El ple del Consell Comarcal de la Selva dona suport a la Ryder Cup 2031 a Caldes de Malavella
Els grups de Junts, Independents de la Selva, PSC-CP i ERC donen suport a aquesta competició esportiva que se celebra cada dos anys i que compta amb la participació dels millors golfistes dels Estats Units i Europa

En la sessió plenària també s’ha aprovat el regalament intern de teletreball de l’ens, l’ordenança reguladora dels ajuts individuals de desplaçaments per al curs 2023/2024, els ajuts de menjador escolar, així com convenis de delegació de competències del servei de menjador amb diversos ajuntaments


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa CONSELL COMARCAL https://portal.selva.cat/portal

Rebuda 28/03/2023


El ple de Consell Comarcal de la Selva dona suport a la Ryder Cup 2031 a Caldes de Malavella. En la sessió d’aquest dimarts, el ple ha tractat aquesta qüestió en una moció presentada pel grup comarcal de la CUP-AMUNT, atenent la repercussió comarcal de la proposta d’aquesta competició esportiva. Aquest rebuig per part d’aquesta formació no ha prosperat i, després d’una esmena introduïda per part d’ERC, la major part dels grups del ple han donat suport que Caldes de Malavella aculli un dels esdeveniments esportius més importants del món, que es celebraria al PGA Catalunya de Caldes de Malavella, actualment Camiral Golf & Welness.

Així, els grups de Junts per Catalunya, Independents de la Selva, PSC-CP i ERC han donat suport a aquesta competició esportiva que se celebra cada dos anys entre els millors golfistes dels Estats Units i Europa. En aquest sentit, els portaveus d’aquestes formacions han manifestat públicament els beneficis que comportarà al territori un esdeveniment d’aquestes característiques. Tots els portaveus de les formacions, que han votat favorablement, han destacat que és molt important que se sàpiga el retorn real que tindrà per al territori i com revertirà aquest projecte en la ciutadania.

En la sessió d’avui s’ha fet l’aprovació de les actes anteriors, la supervisió d’òrgans de govern i s’ha fet l’aprovació de diverses propostes d’acord. Entre les propostes d’acord que s’han aprovat hi ha la ratificació de la resolució de presidència en relació amb l’increment addicional d’un 1,5% de les retribucions per al personal de règim funcionarial, laboral i eventual que presten serveis al Consell Comarcal i a l’organisme autònom Patronat per a la conservació i millora del Castell de Montsoriu, i aprovació de la massa salarial del personal laboral. També s’ha fet l’aprovació de les bases i convocatòria de la Beca de Recerca de la Selva, que enguany arriba a la 16a edició i està dotada amb 5.000 €. Al següent punt de l’ordre del dia s’ha fet l’aprovació definitiva del regaament intern de teletreball del Consell Comarcal de la Selva.

Al ple d’aquest dimarts també s’han aprovat el conveni per a la delegació de competències del servei de menjador amb diversos municipis com Arbúcies (Llar d’Infants Municipal El Jardinet), Sant Hilari Sacalm (l’Escola Bressol Municipal La Baldufa), Caldes de Malavella (Llar d’Infants Ninots), Tossa de Mar (Llar d’Infants Petits Mariners).

També s’ha fet l’aprovació de l’ordenança reguladora dels ajuts individuals de desplaçament ( AID’s) per al curs 2023/2023 i la obertura de la convocatòria i els ajuts individuals de transport escolar col3lectiu i els ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2023/2024.

En la sessió d’avui també ha aprovat una moció del grup comarcal de Ciutadans perquè el ple es manifesti a favor de publicar les despeses de representació i protocol dels membres de govern a la web del Consell Comarcal de la Selva. El portaveu de Ciutadans, Miguel Àngel González, ha fet l’exposició de la moció, que posteriorment tots els portaveus han votat favorablement.



Comentaris