CS Blanes reclama que l’Ajuntament habiliti una platja per a gossos

El portaveu liberal, Cristhian Ortiz, apunta que la societat “és cada vegada més amable amb les mascotes i hi ha molts municipis que han creat aquests espais amb èxit” 


Drets de còpia de la imatge PIPPERONTOUR.COM 

Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 24/04//2023 


El portaveu de Ciutadans (CS) a l'Ajuntament de Blanes, Cristhian Ortiz, ha presentat una moció per a reclamar al govern municipal que habiliti una platja per a gossos en el municipi. 

“La nostra societat és cada vegada més amable amb les mascotes i són moltes les persones que gaudeixen passant estones amb el seu gos, ja hem vist municipis que han habilitat platges per a mascotes i demanem el mateix per a Blanes, perquè és un èxit i atrauen turisme”, ha indicat Ortiz.

El portaveu liberal ha donat algunes raons per a tenir en compte aquesta petició com 

“el fet que satisfà la demanda de molts amos de gossos, és una manera d'atreure turisme i visitants i això repercuteix en l'economia local, promou el benestar animal i fomenta la responsabilitat dels amos envers les seves mascotes”, ha exposat Ortiz.

Per al portaveu, disposar d'una platja d'aquesta tipologia permet comprovar també el compromís de l'Ajuntament amb la tinença responsable d'animals 

“perquè beneficia als propietaris dels gossos però ho fa confiant que ells mateixos serà corresponsables”, ha finalitzat.



Comentaris