Junts per Blanes crearà una nova nau d'Entitats i incrementarà el pressupost en cultura

La candidatura de Joan Felip ha anunciat totes aquelles accions que durà a terme en l’àmbit de la cultura blanenca 


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa JUNTS PER BLANES 

Rebuda 14/04/2023 


L’agrupació municipal defensa la necessitat urgent de cercar un espai per establir-hi la nova nau d’entitats que el poble necessita. El teixit associatiu del municipi té un paper fonamental en la vida cultural i social de Blanes i és per aquest motiu que una de les primers accions que portarà a terme l’equip que lidera Joan Felip serà dotar a les entitats de la vila de l’espai que reivindiquen des de fa temps.

A més, Junts també té previst rehabilitar els baixos del teatre per aprofitar un espai infrautilitzat i oferir-lo com a equipament cultural a la ciutadania.

"Amb aquestes actuacions, volem impulsar la cultura de Blanes i millorar la qualitat dels serveis que oferim als nostres veïns i veïnes. Sabem que la cultura és una eina fonamental per al desenvolupament social i econòmic del municipi, i volem posar-la al servei de la gent", ha explicat Mònica Rabassa, regidora del Grup Municipal.

Així mateix, Junts per Blanes també ha anunciat increment del pressupost en cultura per a la següent legislatura, amb l'objectiu de promoure una oferta cultural diversa i de qualitat per a tothom. 

"Volem que Blanes sigui un referent cultural a la comarca i per això volem potenciar la cultura en tots els àmbits, des de les arts escèniques fins a les activitats al carrer", ha afegit el candidat, Joan Felip.

Amb aquestes mesures, que també inclouen la recuperació de la Casa Oms com a sala d’exposicions o la reconversió de l’actual Fira d’Entitats de la vila per fer-la itinerant, la candidatura pretén impulsar la cultura i fomentar la participació ciutadana, al mateix temps que contribueix a la recuperació dels equipaments infrautilitzats i la millora dels serveis públics en la ciutat.



Comentaris