Primer disc de la blanenca Brenda Delgado ‘Paseo por mi sentir’

Que s’inclou a la programació professional del Teatre de Blanes 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 13/04/2023


Ple de sentiment. Ho garanteix Brenda Delgado, l’artista que dissabte vinent, 15 d’abril, presenta el seu primer disc a través de l’espectacle titulat igual que la seva òpera prima discogràfica: ‘Paseo por mi sentir’.

La cantant blanenca compta amb una llarga trajectòria al món de la música, i més concretament al món del flamenc. Han calgut diversos anys d’espera fins que ha pogut llençar el seu primer àlbum discogràfic on, tal com ja fa en les seves actuacions en viu i en directe, despulla la seva ànima i mostra al públic tots els seus sentiments.

Canta a l’amor, a la família, a la música i al sol gest de compartir, un verb que coneix perfectament perquè ho dóna tot en els seus espectacles, amb una intensitat difícil de deixar indiferent a ningú. A través d’aquest concert on presenta el seu disc, es podrà conèixer encara més a fons aquesta artista amb lletres majúscules, o bé descobrir-la en els casos dels qui encara no havien pogut gaudir del seu art.

El concert ‘Paseo de mi sentir’, de Brenda Delgado, començarà dissabte a les 10 de la nit, i les entrades anticipades es poden comprar online a:

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/513-paseo-de-mi-sentir.html



Comentaris