Junts per Blanes culmina la seva campanya electoral

Amb un acte multitudinari al centre de la vila 


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa JUNTS PER BLANES 

Rebuda 27/05/2023 


Ahir a la nit, l'equip de Junts per Blanes va clausurar la seva intensa campanya electoral amb un acte de gran envergadura al centre de la vila amb el Taller d’Havaneres de Blanes. Sota l'atenta mirada dels seus simpatitzants i residents de la localitat, el candidat Joan Felip va pronunciar un discurs apassionat destacant la importància del vot útil i posant en relleu la necessitat d'un alcalde amb experiència per al futur de Blanes.

Amb un to enèrgic i emotiu, Joan Felip va animar els veïns i veïnes de Blanes a utilitzar el seu vot de manera estratègica en aquestes eleccions locals. "Blanes no es pot permetre un alcalde sense experiència a l’Ajuntament", va remarcar el candidat. Amb una àmplia trajectòria política i coneixement de les dinàmiques locals, Joan Felip es presenta com una opció fiable, i amb les competències necessàries per liderar i impulsar el desenvolupament de la localitat.

Durant el seu discurs, Joan Felip va destacar la importància de tenir una gestió eficient i transparent per afrontar els reptes de la vila, i va subratllar la seva voluntat de treballar en estreta col·laboració amb la ciutadania per obtenir resultats positius.

L'acte de final de campanya va comptar amb la presència de la candidatura, així com de personalitats locals que han manifestat el seu suport al candidat. L'atmosfera festiva i l'entusiasme dels assistents van reflectir el fort suport que Joan Felip i el seu equip han aconseguit generar durant aquests mesos de campanya.

Amb aquest acte Junts per Blanes va concloure una intensa jornada de treball i es prepara per afrontar les properes eleccions amb optimisme i determinació. El dia de les eleccions, els veïns i veïnes del municipi tindran l'oportunitat de decidir el futur de la localitat, i Joan Felip confia en obtenir un mandat per liderar Blanes cap a un futur més pròsper.



Comentaris