El CD Blanes celebra l’ascens a Primera Catalana

Amb una rua que ha culminat al balcó de l’Ajuntament 

Han derrotat la UE Torroella aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Blanes, recuperant la categoria on ja havia militat fa 13 anys 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 27/05/2023 


Una bulliciosa, exultant i alegre onada blava de jugadors i aficionats del Club Deportiu Blanes han envaït festivament la ciutat on comença la Costa Brava per festejar un destacat triomf aconseguit aquesta mateixa tarda de dissabte. Es tracta del primer equip de l’entitat blanenca, que ha pujat a Primera Catalana de futbol després de derrotar la Unió Esportiva Torroella al partit disputat avui per 4 gols a 2.

Haver guanyat el Play Off d’Ascens li ha significat recuperar una categoria on ja havia militat fa 13 anys, provocant la lògica alegria desbordada entre els jugadors, staff tècnic, directius i la nombrosa afició que avui, una vegada més, ha estat al costat del seu equip. Per festejar-ho, s’ha organitzat una rua amb un autobús descobert que ha sortit des del Camp de Futbol de la Ciutat Esportiva Blanes pels volts de les vuit del vespre.

Després de fer un breu però intens recorregut per la ciutat, escortats per la Policia Local de Blanes, i entre càntics i l’alegria desbordada que s’encomanava als vianants que voltaven a aquella hora de la tarda, han arribat fins l’edifici consistorial. Allí els esperaven l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Carlos Garzón, qui s’han afegit a la celebració felicitant els bulliciosos visitants, entre els quals s’hi comptava el president de l’entitat, Ivan Alaminos.

Part de la comitiva, representada principalment pels jugadors del primer equip, s’ha repartit al llarg de la balconada principal per saludar l’afició que s’ha aplegat al Passeig de Dintre onejant la característica bandera blanc-i-blava que distingeix el Club Deportiu Blanes. Durant una bona estona, han cantat i contagiat l’alegria per haver complert el somni de pujar de categoria de Primera Catalana, on tornaran a jugar-hi de cara a la temporada 2023-2024.


Un ascens de categoria molt treballat i esforçat

L’any passat es van quedar a les portes d’aconseguir aquesta mateixa fita, per tant l’actual temporada l’objectiu ha estat in mente durant tots aquests mesos. Des del CD Blanes expliquen que no ha estat un camí de roses precisament, ja que han hagut de lidiar amb una temporada complicada. Malgrat tot, superar els esculls amb què s’han trobat ha provocat que afició, jugadors, directiva i staff tècnic s’hagin unit encara més davant l’adversitat, sense perdre l’objectiu de pujar.

Ha estat a base de fer pinya que els jugadors també s’han vist més motivats, sobretot en la jornada d’avui dissabte, en què l’afició ha respòs omplint la graderia del camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blava. No cal dir que tothom se sent orgullós d’haver aconseguit aquesta fita, i a més a més amb una plantilla on pràcticament el 95% dels jugadors són de Blanes, formats aquí. La celebració per haver aconseguit l’ascens de categoria continuarà amb un sopar de germanor.



Comentaris