En Comú Podem proposa un govern de coalició al PSC

  • Mantenen la proposta ja feta el 2019 i acordada entre les dues formacions aleshores, d’un govern nítidament d’esquerres.
  • Reivindiquen la majoria d’esquerres al plenari de l’Ajuntament de Blanes, amb 15 de 21 regidors progressistes



Nota de premsa BLANES EN COMÚ PODEM

Rebuda 09/06/2023


Després dels resultats obtinguts el passat 28 de maig, on Blanes En Comú Podem va obtenir 3 regidors i va ser la tercera força política, l’assemblea de la formació va acordar iniciar contactes amb les formacions d’esquerres del plenari per a la formació d’un govern amb el PSC.

Amb aquest objectiu, el passat dimarts, una delegació del PSC i una de BECP van estar reunides més de dues hores, valorant les possibilitats d’un equip de govern de 9 regidors i regidores. El PSC, pel seu costat, manté contactes per a la formació d’un possible govern amb Junts.

La formació d’esquerres posa en relleu que, en la jornada electoral, els barris i districtes del municipi han donat un resultat i votació clarament de progrés, que s’ha traduït en un resultat al plenari de majoria progressista, la qual ha de ser corresposta amb un govern que la representi, essent aquesta un govern de coalició. És per aquest motiu que els comuns fan una crida als i les socialistes a Blanes per a arribar a un acord de govern de progrés a l’Ajuntament abans del próxim dissabte 17 de juny.



Comentaris