La comèdia ‘Autónomos, el musical’, amb promoció de 2 x 1

Tanca dissabte la programació professional al Teatre de Blanes 

La protagonitzen Àlex Martínez i Andreu Rami, amb cameos especials d’Elisenda Carod i Jaïr Domínguez, entre d’altres 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 31/05/2023


Dissabte vinent el Teatre de Blanes tancarà la programació professional amb una comèdia que ja ho diu tot amb el títol: ‘Autónomos, el musical’, que aquest 2023 ja va per la seva setena temporada als escenaris. Tracta sobre les peripècies d’un nou freelance per sobreviure al món laboral, a un guru de l’emprenedoria, a un gestor molt particular, i a la sempre temuda Agència Tributària.

Amb aquestes premisses, la comèdia tracta sobre l’amistat i la superació de dificultats, que ha triomfat als escenaris gràcies al seu ritme desenfrenat, al llenguatge televisiu amb què es presenta, així com a generoses dosis de crítica. La protagonitzen els seus dos autors, Àlex Martínez i Andreu Rami, però també compta amb d’altres al·licients.

Es tracta dels cameos especials de reconeguts artistes i humoristes com Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet, Alba Florejachs, Ignasi Taltavull i Mercè Ochoa. L’espectacle ha rebut 10 nominacions en 9 categories als premis de públic BroadwayWorld, on destaquen en les categories de Millor Musical de Petit Format i Millor Musical Original. La música és en directe, a càrrec de Joan Berenguer.

Pel que fa a la història que explica, pronostica que en un futur no molt llunyà la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable que, en conseqüència, els garantirà la màxima felicitat. Però això no durarà per sempre, perquè la meravellosa vida del protagonista de l’espectacle, l’Àlex, es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Per això, es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida i fer-se autònom, com a única opció per sobreviure.


Promoció d’entrades 2 x 1 per a autònoms

Autónomos, el musical’ es farà al Teatre de Blanes el proper dissabte, 3 de juny, a les 21 h. Venda d’entrades anticipades: https://www.entrapolis.com/entrades/autonomos-el-musical Ara bé, cal dir que el Departament de Cultura i Festes ha endegat una promoció especial perquè puguin beneficiar-se els i les persones a qui fa referència l’obra, és a dir: a les autònomes i autònoms.

La promoció consisteix en fer un 2 x 1 en la venda d’entrades a les primeres 25 persones que publiquin l’anunci de la seva empresa i l’etiquetin al compte de Facebook, Twitter o Instagram del Departament de Cultura i Festes: @culturaifestesBlanes



Comentaris