Droga pillada per infracció de trànsit si traficas no conduscas

La Policia Local de Blanes deté dues persones que duien un quilo de marihuana amagada al cotxe 

Els agents van fer aturar el vehicle on circulaven els detinguts perquè el conductor havia comès una infracció, i en un registre superficial del vehicle van trobar la droga 


Imatge facilitada per la institució 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 12/10/2023 


Aquest passat dimecres van passar a disposició dels Jutjats de Primera Instància de Blanes les dues persones detingudes aquesta setmana, acusades de ser els presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc pels volts de quarts de quatre de la tarda d’aquest passat dilluns, quan una patrulla de la Policia Local de Blanes va observar com el conductor d’un turisme havia comès una infracció de trànsit.

Els agents estaven situats a la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la Gi-682, i immediatament van demanar al conductor, que circulava amb un acompanyant, que s’aturés al vial de servei. Després de denunciar la infracció, i davant l’actitud sospitosa dels dos ocupants del vehicle, van procedir a fer-ne un registre superficial. Va ser llavors quan van trobar una bossa amb el material.

Es tractava de cabdells de marihuana que, un cop fetes les oportunes mesures, es va poder comprovar que pesava 1.035 grams, és a dir: poc més d’un quilo. A partir d’aquí els agents de la Policia Local de Blanes van decidir procedir a la detenció de les dues persones, que no tenen antecedents, són d’origen estranger i amb domicili a Blanes.



Comentaris