Anna Jiménez i Maria Ramos l'accés jove al món laboral

El Consell Comarcal de la Selva incorpora dos tècnics per al Programa Suport a l'Ocupació Juvenil


Imatge facilitada per la institució 


Nota de premsa CONSELL COMARCAL

Rebuda 29/01/2024


El Consell Comarcal de la Selva ha incorporat dos tècnics per al Programa Suport a l’Ocupació Juvenil. Aquest programa, que està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i rep el cofinançament del Fons Social Europeu Plus, té com a objectiu promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves, sobretot de 16 a 24 anys, de la comarca de la Selva.

En el marc d’aquest programa, els tècnics proporcionaran orientació i assessorament als joves per ajudar-los a prendre decisions educatives, professionals. També facilitaran l'accés dels joves al món laboral i els proporcionaran recursos i suport per trobar feina.

En un altre àmbit, els tècnics també col·laboraran amb instituts i altres centres educatius per identificar les necessitats dels estudiants i oferir programes d'orientació i formació, així com també amb empreses del territori per facilitar pràctiques professionals, programes d'aprenentatge i oportunitats d'ocupació per als joves, de manera que s’estableixi una relació simbiòtica entre les parts.

En el marc d’aquest Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil, els dos tècnics ajudaran els joves a desenvolupar una mentalitat positiva i més confiança en si mateixos per superar els obstacles relacionats amb la recerca d'ocupació.

Les persones que s’han contractat són l'Anna Jiménez i la Maria Ramos; elles seran les encarregades d'impulsar aquest programa a través de les Unitats d'Ocupació i de Joventut del Consell Comarcal de la Selva.



Comentaris