Avui Kintus i DJ Silva a la Sala de Concerts del Casal Jove

Blanes encetarà el Carnaval de la Costa Brava Sud 2024 divendres amb una Festa Jove i dissabte amb una Festa Infantil 

El Carnaval Jove s’acollirà a la Nau4 amb diversos ingredients a 2/4 de 9 de la nit, i la Festa Infantil serà a les 5 de la tarda a la Plaça dels Dies Feiners, i inclourà el Concurs de Disfresses 


Imatge facilitada per la institució

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 07/02/2024


Ja falta menys perquè Blanes enceti els actes del Carnaval de la Costa Brava Sud, que aquest 2024 començaran amb una de les principals novetats d’enguany. Es tracta de la recuperació de la Sala de Concerts del Casal Jove, és a dir: la Nau4 Espai Jove, situada al polígon industrial, on es comptarà amb un servei de bar.

L’organitza el Consell Local de la Joventut de Blanes (CLJB) de manera conjunta amb el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, i comptarà amb diversos ingredients musicals. A partir de 2/4 de 9 de la nit hi haurà actuacions a càrrec de l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Serrallarga, seguit a 2/4 d’11 per un concert amb ‘Kintus’, un grup de versions amb un variat repertori d’estils.

Finalment, la vetllada adreçada principalment al públic juvenil, però apta per a totes les edats, es tancarà amb una animada sessió de música a càrrec del DJ Silva, un discjòquei local que també punxa música per a un ample ventall de gustos i edats. L’actuació començarà a partir d’1/4 d’una de la matinada, i promet fer passar una estona més que entretinguda per a tothom qui tingui ganes de seguir la gresca.


Festa Infantil amb Concurs de Disfresses Individuals i Familiars 

L’endemà dissabte el Carnaval de la Costa Brava Sud continuarà a la Plaça dels Dies Feiners, on s’hi acollirà una Festa Infantil farcida d’atractius. A partir de les 5 de la tarda tota la canalla que vulgui podrà participar en diverses activitats infantils, com ara inflables i tallers creatius per estar entretinguts i entretingudes i deixar anar la creativitat de la mainada.

Per amenitzar la Festa Infantil es comptarà amb l’animació del Show de Bety amb DJ Mario. Tots dos aniran alternant les estones musicals per ballar amb les diferents enginyoses propostes a càrrec de l’animadora, que l’any passat ja va entretenir tothom. Un dels principals atractius de la vetllada serà el ja clàssic Concurs Infantil de Disfresses, on també poden participar les famílies assistents, que solen ser la immensa majoria.

Coincidint amb l’inici de la festa, també començarà la inscripció al concurs. Posteriorment, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, arribarà el moment decisiu, amb la Desfilada de tothom qui opti a guanyar els premis. És un dels moments més aplaudits pel públic, que gaudeix amb la implicació que sol oferir la mainada a l’hora de desfilar. Finalment, pels volts de ¾ de 8 del vespre serà el moment de conèixer els guanyadors i guanyadores del concurs, amb el lliurament dels premis que haurà decidit el jurat qualificador.

El Concurs de Disfresses inclou tres categories: per a nens i nenes de 0 a 4 anys; per a nens i nenes de 5 a 12 anys; i per a Famílies i grups. El jurat qualificador haurà de valorar diversos conceptes de les disfresses que llueixin els qui s’hagin inscrit. Així, es puntuarà la originalitat, disseny, material amb què s’ha confeccionat i la temàtica triada.

També comptarà molt que la disfressa sigui d’elaboració pròpia –és a dir: que no l’hagi comprat feta-, així com els complements que pugui tenir com ara el maquillatge i el pentinat. Una altra qüestió indispensable per optar a qualsevol dels premis és que els guardonats i guardonades siguin presents en el moment que es lliurin.



Comentaris