Conduint una furgoneta en flames per Blanes sense adonar-se'n

Policia Local, Protecció Civil i Bombers intervenen a Blanes en l’extinció del foc en un vehicle que circulava per la carretera

L’únic ocupant de la furgoneta sinistrada ha resultat il·lès, després que ha pogut sortir quan l’han avisat d’altres conductors


Imatge facilitada per la institució

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 26/02/2024


Efectius de diversos cossos d’emergència han intervingut aquest matí de dilluns en l’operatiu per sufocar l’incendi que s’ha produït en un vehicle que circulava per una de les carreteres que travessa el terme municipal de la ciutat. Poc després d’un quart de 9 del matí, la Policia Local de Blanes ha estat alertada per diversos conductors informant que hi havia un vehicle en flames a la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682.

Es tractava d’una furgoneta que provenia de Lloret i circulava en direcció a Blanes, que finalment ha aturat la seva marxa poc després de passar la rotonda que dóna accés a l’Hospital Comarcal de la Selva. Posteriorment que s’han produït els fets, el conductor ha explicat a la Policia Local que no se n’havia adonat que el seu vehicle estava afectat pel foc: han estat d’altres conductors els qui l’han avisat d’aquest extrem.

Immediatament, ha aturat la furgoneta que conduïa i n’ha sortit il·lès, sense haver patit cap ferida. Per la seva banda, els primers en arribar al lloc del sinistre han estat els efectius de la Policia Local de Blanes, que han tallat la circulació de vehicles la zona al voltant de la furgoneta que s’estava cremant, a l’espera que arribessin els Bombers, que han procedit a extingir el foc.

Un cop ha finalitzat l'extinció, el Servei de Carreteres ha procedit a fer la neteja del vial, després que els efectius de la Policia Local de Blanes han fet les primeres tasques. Aquestes han finalitzat aproximadament una hora després que s’ha donat l’avís, cap a 2/4 de 10 del matí, quan s’ha pogut reobrir la circulació al tram afectat. Posteriorment, a 2/4 d’11 del matí, el Servei de Carreteres ha finalitzat els treballs de neteja definitius.

En total, han intervingut en l’operatiu d’atenció per extingir el foc 9 dotacions: 5 de la Policia Local i 1 de Protecció Civil de Blanes; i 3 dels Bombers de la Generalitat, amb 2 camions i una furgoneta d’atenció. No ha estat necessari mobilitzar els serveis sanitaris del SEM, ja que l’únic ocupant del vehicle, un veí de Lloret de Mar, ha resultat il·lès.



Comentaris