El cuiner blanenc que comença fregint i acaba socarrimat

La Policia Local de Blanes i altres cossos d’emergència intervenen en l’incendi a la cuina d’un restaurant amb un ferit lleu

El cuiner de l’establiment va ser traslladat a l’Hospital Comarcal del Maresme-La Selva per ser atès de cremades a un braç


Imatge facilitada per la institució

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 27/03/2024


Unitats de diversos cossos d’emergència van intervenir el passat dilluns a primera hora de la tarda, per atendre l’incendi que es va produir a la cuina d’un restaurant situat al barri d’Els Pins. A conseqüència del sinistre, el cuiner de l’establiment de restauració va ser traslladat a l’Hospital Comarcal del Maresme-La Selva amb seu a Blanes per ser atès de cremades en un braç.

La Policia Local de Blanes va rebre l’avís que s’estava produint l’incendi quan passaven pocs minuts de 2/4 d’1 del migdia. Un ciutadà els va informar que s’estava produït en un conegut restaurant situat al barri d’Els Pins. Immediatament, s’hi van desplaçar diverses patrulles del cos policial, comprovant que la cuina estava en flames, així com que el cuiner que estava treballant-hi havia patit cremades al braç.

Simultàniament, es va activar la presència dels Bombers i del SEM, i posteriorment també van intervenir els Mossos d’Esquadra. L’incendi es va poder extingir ràpidament, podent-se comprovar que s’havia iniciat després que s’havia calat foc a l’oli de la fregidora. Un cop apagat, es va ventilar tant el restaurant com l’edifici on està situat. L’operatiu es va donar per finalitzat a ¼ de 3 de la tarda, després que la intervenció es va allargar durant gairebé dues hores.



Comentaris