Avui a Música a l'Esperança 2021 actuació de Los Victrolas

James Sedgwick, veu, harmònica i guitarra.  
Miguel Gistau, guitarra.  
Óscar Tinoco, contrabaix.  

Teatre de Blanes - 20:00 h - 10,00 €


Imatge facilitada per l'organització


Comunicat de Música a l'Esperança  

Rebuda el dia 11/5/2021  


Los Victrolas (*) és un grup nascut a Barcelona amb tres músics de l’altre costat de l’Atlàntic que es van conèixer en una jam session a la sala La Sonora de Gràcia i funcionen des de 2018. El trio combina l’àmplia experiència d’aquests músics internacionals en una mescla perfecta basada en la música de jazz i blues americana. La idea no és copiar els mestres sinó usar el seu geni com una plataforma per a interpretar els temes d’una manera original. A més, toquen també composicions pròpies, moltes de música alegre i ballable però amb profunditat i sentiment.

El grup el formen James Sedgwick (veu, harmònica i guitarra), nascut Canadà i ara resident a Barcelona després d’una carrera musical amb més de 25 anys tocant i vivint a Amèrica del Nord, Anglaterra, França, Mèxic, Nicaragua, República Sud-africana, i finalment, Espanya.

Oscar Tinoco (contrabaix i veu) és un veneçolà que va estudiar música clàssica en el Conservatori del Liceu i havia cantat òpera a Colòmbia, el Brasil i Xile abans de dedicar-se al contrabaix i mudar-se a Barcelona on s’ha integrat en l’escena de jazz tocant amb diversos grups de la ciutat.

Miguel Gistau (guitarra) és de Lima (Perú) i està acabant els seus estudis musicals a Barcelona, després d’anys tocant per Amèrica del Sud amb projectes de música original com la Faust Orquesta. És un guitarrista d’estils variats que tant se sent còmode tocant blues, com manouche, com jazz o música tradicional del Perú, sempre amb un toc sofisticat i atenció als detalls.

Mentre estan en procés d’enregistrament del seu primer disc, són habituals a diferents bars musicals de Barcelona, així com dels més reputats locals de jazz, com el Harlem Jazz Club, el Café Rock’n’Roll, el Pipa Club i el Honky Tonk. També han participat a l’edició del 2019 del Festival Inauditus, un festival que es desenvolupa a diferents espais de Barcelona i es dedica a promoure i donar a conèixer propostes musicals interessants fora dels grans circuits comercials.


(*) El nom és un homenatge als antics victrolas, tipus de gramòfon de principis del segle XX.


Els podeu trobar aquí:

https://youtu.be/R9gCN8Cbs_Q

https://youtu.be/mXgYL2MzwOY

https://youtu.be/xuNcYhYT3oY

https://youtu.be/sLxU4-79ry8

https://youtu.be/REzKZUbBXao

https://youtu.be/MmykD5f6K-U



Comentaris