Avui xerrada sobre normativa d'activitats de lleure a la comarca

La sessió comptarà amb la presència de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas, i el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, entre altres  

La sessió, organitzada pels departaments de Joventut i Esports de l’ens selvatà, té com a objectiu contribuir al disseny i al desenvolupament d’unes activitats de lleure eductiu segures i de qualitat  



Nota de premsa del CONSELL COMARCAL  

Rebuda el dia 30/4/2021  


La reunió informativa sobre la nova normativa d’activitats de lleure, que organitza el Consell Comarcal de la Selva, i que s’havia de celebrar aquest dijous, 29 d’abril, s’ha posposat pel dia 6 de maig. Aquesta sessió té com a objectiu contribuir al disseny i al desenvolupament d’unes activitats de lleure educatiu segures i de qualitat.

L’any passat, en el marc de la pandèmia de la COVID-19, la Generalitat de Catalunya va elaborar diferents documents normatius adaptats a la situació del moment i relacionats amb la posada en funcionament de les activitats regulades pel Decret 267/2016. Davant d’això, l’ens selvatà, a través dels departaments de Joventut i Esports, conjuntament amb el Consell Esportiu de la Selva, va organitzar una sessió en línia que va tenir una molt bona acollida. Per això, i atesa la resposta que hi va haver per part dels ajuntaments selvatans i altres ens, des del Consell s’ha cregut oportú organitzar una nova trobada telemàtica amb l’objectiu d’informar de les novetats de la campanya d’aquest pròxim estiu i fer un repàs general sobre la normativa vigent.

La presentació d’aquesta xerrada informativa anirà a càrrec de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas i del tècnic d’Associacionisme i Educació en el lleure a Girona, Carles Fernández. També hi participarà el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, diferents representants de la Secretaria General de l’Esport i representants del Consell Comarcal de la Selva.

El conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, ha recordat que el Consell és qui té delegades per part de la Generalitat de Catalunya, les competències en matèria de Joventut i,entre d’altres, ha de vetllar pel compliment de la normativa en matèria d’activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (Decret 267/2016). Per això, la unitat de Joventut del Consell és l’encarregada de dur a terme les visites de control i seguiment de les activitats que es desenvolupen a la comarca i que estan incloses a l’abast d’aquest Decret.

Aquelles persones que ja esteu inscrites al formulari i participareu no cal que feu res, us enviaran l’enllaç. Si no podeu assistir-hi a la sessió informativa feu-ho saber i deixaran la vostra plaça lliure per alguna altra persona. Les persones que estiguin interessades en apuntar-s’hi només cal que ho facin a www.laselvajove.cat , des d’on es facilitarà l’adreça d’accés via correu electrònic. La sessió es farà a les sis de la tarda, a través de la plataforma Zoom.


Comentaris