Col·laboració ciutadana per trobar adolescent blanenc

DARRERA HORA

Localitzen sa i estalvi el jove de 14 anys que va desaparèixer a Blanes (Selva). Els pares del menor han informat als Mossos d’Esquadra que el menor es troba a casa i que la marxa va ser voluntària. Els agents van difondre la seva imatge a través de les xarxes socials, demanant ajuda a la ciutadania. 
El jove, que es diu Adam, va ser vist per darrer cop el 21 d’abril i ha reaparegut aquest dimecres, dues setmanes després. (Agència ACN - 5/5/2021)




Els Mossos d’Esquadra busquen un jove de 14 anys que va desaparèixer a Blanes ara fa una setmana  


Imatge MOSSOS D'ESQUADRA


Contingut de l'agència ACN  

Rebut el dia 28/04/2021  


Els Mossos d’Esquadra busquen un adolescent de 14 anys que va desaparèixer a Blanes (Selva) ara fa una setmana. La policia ha difós la seva imatge per xarxes socials, demanant ajuda a la ciutadania per intentar localitzar-lo. El jove, que es diu Adam, va ser vist per darrer cop el 21 d’abril passat. Mesura 1,82 d’alçada, té el cabell negre, el porta curt, i els ulls de color marró. Quan va desaparèixer, anava vestit amb texans negres, samarreta blanca i vambes esportives. Després que els familiars en denunciessin la desaparició, els Mossos van començar a buscar-lo i ara han decidit fer públic el cas perquè si algú pot aportar alguna pista que ajudi a trobar-lo, es posi en contacte amb el 112.



Comentaris