Propostes de Ciutadans per obrir i rellançar l'oci nocturn

Presentarà una moció a l'Ajuntament de Blanes.  

El responsable d'Acció Municipal de Cs, Dimas Gragera, planteja impulsar un pla d'acció d'obertura de locals per evitar el descontrol de les festes il·legals. 


Imatge IMAGINARADIO.CAT


Nota de premsa de Cs BLANES  

Rebuda el dia 13/05/2021  


Ciutadans (Cs) presentarà una moció als ajuntaments amb propostes per obrir i rellançar l'oci nocturn greument afectat per la pandèmia de la Covid-19. El responsable d'Acció Municipal del partit, Dimas Gragera, ha criticat que “ni des del Govern de la Generalitat ni des del Govern d'Espanya s'hagi fet costat al sector amb ajudes econòmiques”.

Gragera ha assegurat que “les empreses d'oci nocturn necessiten que s'adaptin solucions urgents”. Per això, proposa “ajudes per rellançar l'activitat” i també “que es permeti ja una obertura controlada”. “Si no es permet obrir els locals, continuarem veient imatges de botellons com les del passat cap de setmana” ha dit.

La moció de la formació taronja proposa realitzar i presentar, en la màxima brevetat possible, un pla d'ajudes pel sector de l'oci nocturn amb la finalitat de garantir la viabilitat d'aquestes empreses”. També considera necessari un “pla d'acció d'obertura” d'aquests locals per “evitar el descontrol de les festes il·legals” i que s'incorporin “mesures per garantir les distàncies de seguretat i evitar el risc de contagi per contacte”. Finalment, s'insta als ajuntaments a establir un “diàleg continu” amb les organitzacions i empreses d'oci nocturn “per millorar l'eficàcia i eficiència de les ajudes” i “controls de prevenció de la pandèmia”.



Comentaris