Avui Ple ordinari de l'Ajuntament novembre 2021

L’Ajuntament de Blanes porta a l’aprovació del ple d’aquest novembre els Pressupostos Municipals 2022  

És el punt més destacat de l’ordre del dia de la sessió que tindrà lloc aquest dijous, 25 de novembre   


Imatge facilitada per la institució  

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 24/11/2021 


Demà dijous l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple ordinari corresponent al mes de novembre, que inclourà com a tema més destacat l’aprovació dels pressupostos municipals per al 2022. Es tracta, doncs, d’una de les dues sessions plenàries més destacades que se celebren cada any: les ordenances i els pressupostos per a l’any següent.

L’ordre del dia del ple municipal de novembre inclou un total de sis punts a l’ordre del dia. Després que al primer s’ha d’aprovar l’acta corresponent a l’anterior sessió, celebrada el 28 d’octubre, els dos següents temes d’exposició seran donar compte d’una resolució judicial i donar compte d’un decret d’alcaldia relacionat amb l’autorització per a l’ampliació de les terrasses de locals de restauració.

El quart punt serà el primer de debat, justament l’aprovació dels pressupostos pel 2022, i el cinquè declarar que les obres d’ampliació del bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de Blanes són d’interès municipal, ja que representaran la millora d’un servei essencial com és la salut. Per últim, el darrer tema que es tractarà al ple serà el que habitualment tanca totes les sessions ordinàries: els Precs i Preguntes.

El ple municipal del mes de novembre tindrà lloc demà dijous a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, i serà el segon que es fa presencialment després de tants mesos havent-ho de fer de manera telemàtica.Comentaris