Presentació del Tercer Atles dels Ocells Nidificants de Catalunya 2015-2018

L’acte s’allotjarà a la Biblioteca Comarcal de Blanes el dijous 24 a les 7 del vespre, i anirà a càrrec de Marc Anton Recasens, tècnic de l’Institut Català d’Ornitologia 


Imatge facilitada per la institució. 


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 22/02/2022 


Els i les amants de la ornitologia que visquin a Blanes o en municipis de la rodalia estan d’enhorabona. Aquest proper dijous es presentarà en aquesta població on comença la Costa Brava una publicació inèdita fins ara, que satisfarà tot el què vulguin saber sobre els ocells nidificants de Catalunya entre els anys 2015 i 2018.

Més concretament, es presentarà el tercer Atles dels Ocells Nidificants de Catalunya 2015-2018, en un acte obert al públic que s’allotjarà a la Biblioteca Comarcal de Blanes dijous vinent, 24 de febre, al punt de les 7 del vespre. La presentació està organitzada per l’Institut Català d’Ornitologia, coeditor de l’atles; comptant amb el suport de l’Associació de Naturalistes del Montngre i la Tordera, i de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes.

Se n’encarregarà de fer la presentació Marc Anton Recasens, tècnic de l’Institut Català d’Ornitologia, que aportarà les principals dades a tenir en compte de l’obra, així com els aspectes més interessants que –de ben segur- interessaran els aficionats i entesos en ornitologia. Es considera una obra cabdal per entendre l’estat de l’ornitofauna al conjunt de Catalunya, així com al Massís del Montnegre i a la Conca de la Tordera en particular.

Per la seva situació geogràfica, Blanes és un dels municipis on hi ha un gran volum de persones que tenen en l’ornitologia tota una afició. I és que un dels espais naturals on sovint s’hi poden trobar un munt d’espècies és al Delta de la Tordera, que durant els dos darrers anys ha esdevingut en el centre d’atracció al haver-se engrandit la llacuna natural que hi havia en la desembocadura del riu.



Comentaris