Avui el Teatre de Blanes acull l’obra A 1.000 km

A càrrec del grup de Teatre d’Ardales, i dissabte a les 6 de la tarda la Plaça dels Dies Feiners allotja un Festival Cultural 

La Casa d’Ardales a Blanes celebra aquest cap de setmana els 20 anys del seu local amb diversos actes 



Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 21/09/2022 

El proper cap de setmana els alcaldes de Blanes i Ardales, Àngel Canosa i Juan Alberto Naranjo respectivament, encapçalaran diverses activitats que tindran lloc al municipi gironí per seguir mantenint els llaços que uneixen les dues poblacions. En aquesta ocasió, a més a més, els actes que compartiran els dos municipis també serviran per commemorar els 20 anys d’ençà de la inauguració del local que allotja l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, la Casa d’Ardales.

Els actes s’encetaran divendres al migdia amb un dinar de germanor i continuaran a partir de les 8 del vespre al Teatre de Blanes, on hi haurà una representació molt especial. Es tracta de l’obra ‘A Mil Kilómetros’, a càrrec del Grup Municipal de Teatre d’Ardales. Estrenada l’any 2009, la peça deu el seu títol a la distància real que separa les dues poblacions agermanades: Blanes i Ardales.

És un bocí de la història compartida que es remunta 50 anys enrere, quan molts veïns i veïnes d’Ardales van haver de marxar de casa seva per treballar a Catalunya, o més concretament a Blanes, ciutat amb qui acabaria agermanant-se la població malaguenya. L’autor de l’obra és el dramaturg Antonio Guerrero, i la venda d’entrades, al preu de 8 €, s’està fent en diversos establiments. Més informació:

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/484-a-mil-kilometros.html


Festival Cultural 

L’endemà dissabte l’activitat continuarà amb un Festival Cultural que s’allotjarà a la Plaça dels Dies Feiners a partir de les 6 de la tarda. Inclourà les actuacions de diverses entitats i grups artístics. Així, hi haurà la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, el Grup Alegría, l’Esbart Dansaire Joaquim Ruyra, el Grup de Ball d’Eva Mor, el Coro Rociero Bahía de Blanes, el Ballet Flamenco de Dani Candela, el duet de Rumba Catalana i Flamenc de Diego Cortés i Sam, i el Grup d’Havaneres que completarà la seva intervenció preparant un rom cremat.

Com a final de festa es comptarà amb l’actuació d’un grup que interpreta conegudes versions de grans temes musicals de tots els temps: ‘El Club de las Muñecas’. Durant les darreres hores del festival també hi haurà un Sopar Popular a base de botifarra amb mongetes i pa amb tomàquet al preu de 6€. Els tiquets es poden adquirir anticipadament al Restaurant En la Esquinita te Espero, Cafeteria Cafe’m, Carnisseria Margarita, Can Borràs i el mateix dia de les actuacions. Les activitats estan organitzades per la Casa d’Ardales amb el suport dels Ajuntaments de les dues poblacions, Blanes i Ardales; així com les Diputacions de Girona i Màlaga, a més a més de la col·laboració de diverses empreses i establiments.



Comentaris