Acció de govern Ple del Consell Comarcal juliol 2023

El ple de constitució del Consell Comarcal de la Selva serà el dilluns 17 de juliol 



Nota de premsa CONSELL COMARCAL  

Rebuda 11/07/2023 


El dilluns 17 de juliol, a les 12 del migdia, se celebrarà el Ple de constitució del Consell Comarcal de la Selva a la sala d’actes de la seu institucional de la corporació, al passeig Sant Salvador, 25-27 de Santa Coloma de Farners.

Durant la sessió de constitució prendran possessió del càrrec els 33 consellers i conselleres electes que han estat proclamats per la Junta Electoral per ordre de llista més votada a menys votada, i per l’ordre en què cadascun figuri en la llista corresponent. En la mateixa sessió s’escollirà el nou president del Consell Comarcal de la Selva.

Segons els resultats de les últimes eleccions municipals del passat 28 de maig, la nova composició del Ple és la següent: Coalició CM (Compromís Municipal), 12 consellers; Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM), 9 consellers; Coalició Independents de la Selva (IdSelva), 5; Candidatura de Progrés (PSC-CP),4; Confluència(C) 1; Alternativa Municipalista (Amunt), 1 i Ara Pacte Local ( ARA-PL), 1.

Compromís Municipal (CM): Martí Pujals Castelló, Jordi Pibernat i Casas, Maria Rosa Vila Juanhuix, Jordi Martínez Puig, Josep Solé Turon, Joan Felip Furés, Mònica Rabassa Vázquez, Eduard Colomé Ribas, Marina Nicolàs Abellan, Roger Puigdevall Mascort, Josep Roquet Avellana i Isidre Font Corominas.

Esquerra Republicana de Catalunya- Acord Municipal (ERC-AM): Eva Viñolas Marín, Albert Sanz González, Ester Soms Pagespetit, Joan Pou Lucea, Marta de Egea Hinojosa, Lluís Barnés Tarrés, Jennifer Pérez Torres, Xavier Prat Puntí, Josep Maria Fugarolas Timoneda.

Independents de la Selva (IdSelva): Manuel Àngel Mohedano Ramos, Francesc Xavier López Cadena, Joaquim Vivas Vidal, Martí Nogué Selva i Lara Torres Lladó.

Partit dels Socialistes de Catalunya- Candidatura de Progrés (PSC-CP): Jordi Hernández Martínez, Cristina Martínez Picot, Francisco Javier Gómez Santos, Ana Belén López Soto.

Confluència (C): Maria Cristina Simó Alcaraz

Alternativa Municipalista (Amunt): David Ortega Cobos

Ara Pacte Local (ARA-PL): Albert Robert Ribot

El Ple de constitució té una durada prevista d’una hora, segons el guió següent:

- Els consellers electes prendran seient en el lloc reservat que prèviament s’hagi establert per ordre de grups polítics de major a menor representació des del centre de la taula cap als extrems. Al centre de la taula prendran lloc els consellers electes de major i menor edat.

- Formació de la Mesa d’Edat.

- Comprovació de credencials dels consellers electes

- Jurament o promesa i presa de possessió dels consellers comarcals

- Declaració de constitució de la Corporació

- Elecció i proclamació dels candidats a la presidència del Consell Comarcal de la Selva

- Elecció i proclamació del President del Consell Comarcal de la Selva

- Presa de possessió del President del Consell Comarcal de la Selva



Comentaris